Zoek je een gastouder? Vind gastouders bij 4Kids

Ben je op zoek naar een geschikte gastouder? Via de 4Kids Opvangmarkt kom je eenvoudig in contact met gastouders die opvang aanbieden. Door te zoeken op postcode of plaatsnaam vind je diverse gastouders bij jou in de buurt.

 

Maak gratis een profiel aan

Zo zoek je gemakkelijk naar gastouders. Gastouders kunnen jou vinden. En je komt gemakkelijk met elkaar in contact.

Aanmelden bij 4Kids

De voordelen van een gastouder

 • Eén vertrouwd gezicht
 • Volop aandacht voor jouw kind. Net als thuis
 • Een klein groepje. Maximaal zes kinderen
 • Ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving
 • Bij de gastouder. Of bij jou thuis. Wat jij fijn vindt
 • Flexibel. Samen kijken we wat jouw wensen zijn
 • Ook opvang als je kind een keer niet helemaal lekker is

Alle voordelen van gastouderopvang

Jouw 4Kids-gastouder (aan huis)

 • Heeft een hart voor kinderen
 • Biedt professionele opvang met de juiste papieren
 • Wordt meerdere keren per jaar door je vaste bemiddelaar gecontroleerd. Wij kijken of je gastouder en opvanglocatie aan alle eisen voldoen
 • Staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)
 • Werkt volgens het pedagogisch beleid van 4Kids. En kan gebruikmaken van ons pedagogisch werkplan

Jaarlijks bespreken wij de opvang samen met jou en je gastouder. Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt of over iets wilt sparren!

Wat doet 4Kids voor jou?

 

Wat kost een gastouder?

Wist je dat gastouderopvang vaak goedkoper is dan kinderopvang door een kinderdagverblijf of BSO? Bij een gastouder betaal je namelijk alleen de uren die je nodig hebt. Best logisch, toch?

Bereken wat een gastouder kost

Een goed gevoel bij je gastouder. Dat merk je direct.

Wij werken met een enthousiast 4Kids-team op kantoor en vaste bemiddelaars. Samen met jou wordt een gastouder gezocht. De bemiddelaar uit jouw regio is je vaste aanspreekpunt. Zij helpt je met het zoeken naar een gastouder waar jij en je kind(eren) zich fijn bij voelen. Hoe ze dit doet? Door jou te leren kennen. Zij weet wat jouw persoonlijke behoeften en wensen zijn. Zo vindt zij de gastouder die het best bij jullie past. Natuurlijk ga je eerst kennis maken met je gastouder om te kijken of het klikt. Zodra jij en de gastouder groen licht geven wordt er een startgesprek ingepland om alle afspraken en wensen vast te leggen.

Zelf al naar een gastouder gezocht? Of kunnen wij je helpen?

Je kunt zelf een gastouder zoeken, maar wij kunnen je ook helpen bij het vinden van een gastouder. Zelf zoek je naar gastouders bij jou in de buurt door te kijken op de opvangmarkt. Dus door bovenaan deze pagina je postcode of plaatsnaam in te vullen. Kunnen wij je helpen? Meld je gratis aan bij 4Kids. Je kunt ons ook altijd bellen op 0572-341000 of mailen naar info@4kids.nl. Samen vinden we de gastouder die het best bij jou en je kinderen past!

Gastouders in heel Nederland

4Kids heeft gastouders in heel Nederland. Zoek je een gastouder voor je kind(eren)? Op onze website vind je beschikbare gastouders bij jou in de buurt. Klik op de plaatsnaam waar jij een gastouder zoekt en kom in contact met lieve gastouders in jouw woonplaats.

Gastouders in alle provincies

4Kids heeft gastouders in heel Nederland. Klik hieronder op je provincie en vind een gastouder in jouw woonplaats.

Gratis informatiepakket voor ouders

Gratis informatiepakket

Meer weten over gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids? Vraag gratis en vrijblijvend het 4Kids informatiepakket aan en ontvang het direct in je mailbox.

Informatiepakket aanvragen