Natuurlijk groen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor mens en natuur. Wel zo vanzelfsprekend vinden wij. Wij streven naar een wereld die ook voor onze kinderen een fijne plek blijft. Om te wonen, te werken en plezier te maken. Hoe je dit terug ziet?

 
Aardbeien plukken in de tuin. Een lekkere wandeling in het bos of stadspark. Samen afval scheiden. Of een regenton in de tuin. 'Groen' bezig zijn hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Deel met ons wat jij al doet. Via mail of tag ons op Facebook of Instagram. Worden we blij van!

Een groen kantoor

En dan bedoelen we natuurlijk niet letterlijk groen. Het kantoor van 4Kids is sinds 2021 helemaal gasloos. Het dak ligt vol met zonnepanelen. En voor de energie die we niet zelf op kunnen wekken gebruiken we 100% groene stroom. Daarnaast investeren we, en blijven we investeren in duurzame oplossingen. Zo zitten we er steeds duurzamer warmpjes bij!

Kan het digitaal?

Fijn om alles op papier te hebben? Of mag het ook digitaal? Deze vraag stellen wij aan onze gastouders en ouders. Want zo kunnen we samen het milieu sparen. En dat geldt ook voor de post. Dit houden we zo minimaal mogelijk, door zoveel mogelijk via de mail en Mijn 4Kids te regelen. De maandelijkse urenregistratie en facturatie zijn bijvoorbeeld volledig digitaal. Maar heb je nu zelf geen internet of mailadres? Of vind je het fijn om toch alles op papier, in een map te hebben? Dat kan natuurlijk ook nog!

Groen nieuws

  • 17 maart 2022

    De eerste bomen zijn geplant!

    Gisteren vierden we de Overijsselse Boomfeestdag. Voor 4Kids en Columbus Junior een extra bijzondere editie. Want bijna...

  • 18 maart 2021

    4Kids schenkt 5 hectare bos

    Trots! 4Kids heeft vandaag een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend met de Provincie Overijssel, Staatsbosbeheer en...