Ik zoek gastkinderen

Vind gastkinderen in jouw buurt met de 4Kids opvangmarkt.

 

Maak gratis een profiel aan

Wanneer je je aanmeldt bij ons gastouderbureau kun je reageren op profielen van ouders. En je eigen profiel plaatsen. Zo weten ouders die opvang zoeken jou snel te vinden. Daarnaast weten wij wat voor gastouder je bent en welke gastkinderen het beste bij jou passen.

Aanmelden bij 4Kids

Gastouder worden

Wil je graag gastouder worden, maar ben je nog niet in het bezit van het juiste diploma? Dan kun je bij ons de diplomaroute volgen. Hiermee zet je je kennis en ervaring om in een diploma. Omdat wij graag in jou investeren ontvang je bij gastouderbureau 4Kids ruim 40% korting op de diplomaroute.

Meer over gastouder worden

Over gastouderopvang

Gastouderopvang is kleinschalige, persoonlijke opvang.Je vangt maximaal zes kinderen tegelijk op in je eigen huis of bij de ouder thuis. Daarnaast is gastouderopvang heel flexibel. Als gastouder bepaal je zelf je werktijden, uurtarief, waar je opvangt en welke kinderen je opvangt. Gastouderbureau 4Kids is er om jou te ondersteunen bij je eigen gastouderopvang.

Werken als gastouder

Gastouderopvang in heel Nederland

4Kids biedt gastouderopvang in heel Nederland. Klik hieronder op je provincie en vind gastkinderen in jouw omgeving.

Gratis informatiepakket voor gastouders

Gratis informatiepakket

Meer weten over gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids? Vraag gratis en vrijblijvend het 4Kids informatiepakket aan en ontvang het direct in je mailbox.

Informatiepakket aanvragen