Wat is gastouderopvang?

Ben je op zoek naar persoonlijke, flexibele en voordelige kinderopvang? Dan is gastouderopvang iets voor jou! Gastouderopvang is kleinschalige opvang door gastouders. Onze gastouders vangen maximaal zes kinderen tegelijk op. Bij de gastouder thuis óf in je eigen huis. Wij, gastouderbureau 4Kids, gaan met plezier aan de slag om de beste gastouder te vinden voor jouw kind(eren).

 

Zelf alvast een gastouder zoeken in jouw buurt?

Dat kan op onze opvangmarkt. Meld je aan en plaats gratis een profiel. Je kunt hier naar gastouders zoeken. En gastouders kunnen jou vinden. Zo kom je gemakkelijk met elkaar in contact.

Gratis profiel aanmaken

Samen vinden wij jouw gastouder

Wanneer je kiest voor gastouderopvang wil je natuurlijk een gastouder vinden die bij jou én je kind past. Meld je aan bij gastouderbureau 4Kids, dan helpen wij je bij het vinden van een gastouder.

Hoe we samen jouw gastouder vinden

Gastouderopvang is flexibel

Gastouderopvang is flexibel. Samen met jou en je gastouder bespreken we wat jij belangrijk vindt voor je kind. Van opvoeding tot slaaptijden en andere specifieke wensen. Kom je je kind een keer iets later ophalen? Of heb je op wisselende tijden gastouderopvang nodig? Dat is allemaal bespreekbaar met je gastouder.

Gastouderopvang is persoonlijk

Gastouderopvang is persoonlijk. Elke dag zorgt dezelfde gastouder voor je kind. Dit zorgt ervoor dat je kind zich veilig en vertrouwd voelt. Dé basis voor kinderen om zich goed te kunnen ontwikkelen. Daarnaast leert je gastouder je kind goed kennen. Zo weet je gastouder wat je kind nodig heeft om zich gelukkig te voelen.

 

Gastouderopvang is voordelig

Gastouderopvang is voordeliger dan kinderopvang. Je maakt samen met je gastouder afspraken over opvanguren en het uurtarief. En je ontvangt kinderopvangtoeslag. Wil je weten wat een gastouder per maand kost? Maak dan een voorbeeldberekening voor jouw persoonlijk situatie. En vraag vrijblijvend een offerte aan. Je zit nergens aan vast.

Bereken wat een gastouder kost

Gastouderopvang is er voor dagopvang en BSO

Bij gastouderopvang is zowel opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar mogelijk als buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen die al naar de basisschool gaan. Zoek je ook opvang voor de avonden en/of nachten? Zelfs daar zijn gastouders voor!

Alle varianten van gastouderopvang

Voordelen van gastouderopvang

  • Gastouderopvang is iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Met volop tijd en aandacht voor je kind
  • Samen met jou kijken we wat je belangrijk vindt voor je kind. En samen zoeken we een gastouder die daarbij past
  • Ook opvang als je kind een keer iets minder fit is
  • Opvang bij de gastouder of bij jou thuis. Aan jou de keus
  • Gastouderopvang is voordeliger dan kinderopvang. Je maakt samen afspraken over opvanguren en het uurtarief

Alle voordelen van gastouderopvang

Onze gastouders

Onze gastouders zijn meer dan een oppas. Want gastouder, dat ben je niet zomaar. Zij hebben alle diploma’s behaald die nodig zijn en voldoen aan strenge wettelijke eisen. Samen met onze gastouders zorgen wij ervoor dat de opvanglocatie veilig en gezond is. Dit doen we door regelmatig een bezoek te brengen. En te controleren of de opvanglocatie aan alle veiligheidseisen voldoet.

Lees wat 4Kids voor jou doet

Gastouderopvang voor jou

Wil je meer informatie over gastouderopvang? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0572-341000 of te mailen naar opvangadvies@4kids.nl. Wij helpen je met plezier!

Gratis informatiepakket voor ouders

Gratis informatiepakket

Meer weten over gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids? Vraag gratis en vrijblijvend het 4Kids informatiepakket aan en ontvang het direct in je mailbox.

Informatiepakket aanvragen