Gastouderbureau 4Kids
Over gastouderopvang

Gastouderopvang is persoonlijke aandacht

Wat kenmerkt goede gastouderopvang? Maar liefst 83% van alle ouders antwoordt: Persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je kind zich gewaardeerd en op zijn gemak voelt. Maar persoonlijke aandacht zorgt er ook voor dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen, omdat het aanbod van activiteiten en zorg precies is afgestemd op de behoeften van je kind. Ben je op zoek naar persoonlijke aandacht en een optimale ontwikkeling van je kind? Dan is gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids de oplossing voor jou.

Gastouderopvang in het kort

Bij gastouderopvang wordt je kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die je kind in zijn of haar eigen huis of bij jou thuis opvangt wanneer je werkt of studeert. Je gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor jou hebben gevonden en naast jouw kind nog enkele andere kinderen opvangt. Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient.

De voordelen van gastouderopvang

De kleinschaligheid van gastouderopvang biedt, naast voldoende aandacht, voor je kind meer voordelen. In het kort:

  • Je bepaalt zelf waar en door wie je kind wordt opgevangen;
  • Iedere dag hetzelfde gezicht in een omgeving waarin je kind zich thuis voelt;
  • Flexibiliteit, de gastouder speelt in op jouw persoonlijke wensen;
  • Gastouderopvang is voordelig, bereken hoeveel je per jaar kan besparen.

Lees meer over alle voordelen van gastouderopvang

Gastouderopvang voor jou

Op dit gedeelte van de site kun je als ouder alles lezen over gastouderopvang, waarom het de ideale vorm van opvang is en op welke vlakken het verschilt van het kinderdagverblijf of de BSO. Je kunt lezen hoe kinderopvang verzorgd door een gastouder precies werkt en hoe je een geschikte gastouder voor jouw kind vindt. Tot slot kunt je een berekening maken van de kosten en deze vergelijken met de kosten van het kinderdagverblijf, de BSO of de oppas.

Is gastouderopvang iets voor jou en jouw kind? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.