Gastouderbureau 4Kids
Over gastouderopvang

Gastouderopvang is persoonlijke aandacht

Wat kenmerkt goede gastouderopvang? Maar liefst 83% van alle ouders antwoordt: Persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw kind zich gewaardeerd en op zijn gemak voelt. Maar persoonlijke aandacht zorgt er ook voor dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen, omdat het aanbod van activiteiten en zorg precies is afgestemd op de behoeften van uw kind. Bent u op zoek naar persoonlijke aandacht en een optimale ontwikkeling van uw kind? Dan is gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids de oplossing voor u.

Gastouderopvang in het kort

Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn of haar eigen huis of bij u thuis opvangt wanneer u werkt of studeert. Uw gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor u hebben gevonden en naast uw kind nog enkele andere kinderen opvangt. Bij gastouderopvang krijgt uw kind de aandacht die het verdient.

De voordelen van gastouderopvang

De kleinschaligheid van gastouderopvang biedt, naast voldoende aandacht, voor uw kind meer voordelen. In het kort:

  • U bepaalt zelf waar en door wie uw kind wordt opgevangen;
  • Iedere dag hetzelfde gezicht in een omgeving waarin uw kind zich thuis voelt;
  • Flexibiliteit, de gastouder speelt in op uw persoonlijke wensen;
  • Gastouderopvang is voordelig, bereken hoeveel u per jaar kunt besparen.

Lees meer over alle voordelen van gastouderopvang

Gastouderopvang voor u

Op dit gedeelte van de site kunt u als ouder alles lezen over gastouderopvang, waarom het de ideale vorm van opvang is en op welke vlakken het verschilt van het kinderdagverblijf of de BSO. U kunt lezen hoe kinderopvang verzorgd door een gastouder precies werkt en hoe u een geschikte gastouder voor uw kind vindt. Tot slot kunt u een berekening maken van de kosten en deze vergelijken met de kosten van het kinderdagverblijf, de BSO of de oppas.

Is gastouderopvang iets voor u en uw kind? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier.