Hoe vind ik een gastouder?

Je kiest voor gastouderopvang. Dan wil je natuurlijk een gastouder vinden die bij jou én je kind past. Wij helpen je bij het vinden van een gastouder. Ken je zelf al iemand die je geschikt vindt als gastouder voor je kind(eren)? Denk aan: opa, oma, tante of buurvrouw. Dan kun je je ook samen aanmelden bij 4Kids.

 

Eerst zelf rondkijken naar een gastouder in jouw buurt?

Meld je aan en plaats gratis een profiel op onze opvangmarkt. Hier kun je naar gastouders zoeken. Gastouders kunnen jou vinden. En je komt gemakkelijk met elkaar in contact.

Gratis profiel aanmaken

Samen op zoek naar jouw gastouder

De bemiddelaar uit jouw regio helpt je graag bij het vinden van een gastouder. Zij kent jouw regio goed. Wil je dat wij je helpen of meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0572-341000 of een e-mail te sturen naar opvangadvies@4kids.nl. Wij helpen je met plezier!

Opvang door familie

Familieleden kunnen ook als gastouder geregistreerd worden. Dit heeft meerdere voordelen:

  • je familielid ontvangt een bedrag per uur voor het opvangen van je kind(eren);
  • jij ontvangt kinderopvangtoeslag;
  • het is vertrouwd voor de kinderen.

Natuurlijk moet het familielid wel voldoen aan alle wettelijke voorwaarden voor het werken als gastouder.

Voorwaarden voor gastouders

Onze gastouders

Onze gastouders hebben alle diploma’s behaald die nodig zijn en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hierin staan alleen gastouders die zijn goedgekeurd door de GGD.

  • Jaarlijks vullen wij samen met je gastouder de risico-inventarisatie in. De gezondheid- en veiligheidscheck van de opvanglocatie
  • Jaarlijks evalueren wij de opvang met jou en je gastouder
  • Onze gastouders werken volgens ons pedagogisch beleid
  • Met onze cursussen, workshops en trainingen prikkelen wij onze gastouders om zich te blijven ontwikkelen. Ook als ouder kun je gebruikmaken van ons cursusaanbod

Vind jouw gastouder

Gratis informatiepakket voor ouders

Gratis informatiepakket

Meer weten over gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids? Vraag gratis en vrijblijvend het 4Kids informatiepakket aan en ontvang het direct in je mailbox.

Informatiepakket aanvragen