Gastouder Maastricht

Op zoek naar een gastouder in Maastricht? Hieronder vind je onze gastouders die gastouderopvang verzorgen in Maastricht. Door op het profiel te klikken zie je wanneer deze gastouder beschikbaar is. En kom je gemakkelijk met elkaar in contact.

1 gastouder gevonden in Maastricht

 • Gastouder Cholly Tak
  • LRK
  • Maastricht
  • Gastouder Cholly Tak
  • Ervaren lieve gastouder
  Bij ouder flexibel
 • Geen geschikte gastouder in Maastricht gevonden?

  Ons aanbod aan gastouders in Maastricht is breder dan alleen de opvangmarkt. Niet al onze gastouders in Maastricht hebben een online profiel. Meld je daarom gratis en vrijblijvend aan bij 4Kids, zodat wij je kunnen helpen bij het vinden van een leuke gastouder voor jouw kind(eren). Wil je dat gastouders uit Maastricht jou ook kunnen vinden? Maak dan een profiel aan. Zo kom je gemakkelijk met elkaar in contact.

  Vrijblijvend aanmelden

Je bemiddelaar in Maastricht

Kies je voor gastouderopvang door een gastouder in Maastricht? Je bemiddelaar in Maastricht is Kristel. Zij woont zelf in Noord-Brabant en kent haar regio en gastouders goed. Samen met haar gastouders in Maastricht zorgt ze ervoor dat de opvanglocatie veilig en gezond is. Door regelmatig een bezoek te brengen en te controleren of de opvanglocatie aan alle veiligheidseisen voldoet.

Bemiddelaar regio Maastricht

"Ik ben Kristel. Bemiddelaar voor al onze gastouders in het mooie zuidelijke deel van Nederland. Bijna zes jaar geleden ben ik vanuit de Randstad met mijn gezin verhuisd naar het Brabantse land. Hier ervaren we de rust van de Loonse en Drunense duinen, de onderlinge gemoedelijkheid en de Brabantse gezelligheid. Genietend van de prachtige bosrijke omgeving en weidse landerijen, rijd ik elke werkdag met veel plezier naar mijn leuke gastouders in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Ik maak met trots onderdeel uit van het fantastische team van 4Kids!"

Vrijblijvend aanmelden

Ook gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids in Maastricht

Gastouderbureau 4Kids is een landelijk gastouderbureau, dat ook gastouderopvang biedt in Maastricht. Met een eigen bemiddelaar in elke regio, houden we de lijntjes kort. Dat geldt ook voor gastouderopvang in Maastricht en merk je als je met ons belt. En als we je gastouder bezoeken. Wat vind jij belangrijk als je kiest voor gastouderopvang via een gastouder? Samen bespreken we jouw wensen, zodat we een gastouder in Maastricht vinden die bij jou en je kind past.

Veilige gastouderopvang in Maastricht via gastouderbureau 4Kids

Gastouders uit Maastricht, die opvangen via gastouderbureau 4Kids, voldoen aan alle wet- en regelgeving. Alle gastouders zijn goedgekeurd door de GGD en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Zo kan je kind zich veilig én met plezier ontwikkelen bij zijn of haar gastouder.

Kinderopvang Maastricht

Wellicht heb je al een keer een kinderopvang in Maastricht bezocht? Gastouderopvang is een ook vorm van kinderopvang. Het grootste verschil tussen kinderopvang en gastouderopvang in Maastricht is de grootte van de groepen en het aantal gezichten dat je kind ziet. Bij gastouderopvang worden er maximaal zes kinderen tegelijk opgevangen, en heeft je kind één herkenbaar gezicht: je gastouder. Vooral voor jonge kinderen kan dit voor een extra gevoel van veiligheid zorgen. Hier lees je meer over gastouderopvang door gastouders