Meld je alvast aan voor de opleiding tot gastouder

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Op 1 november 2022 gaat het laatste aanvraagtijdvlak van dit jaar open voor de STAP-subsidie. Wil je de opleiding tot gastouder gratis volgen? Dan adviseren wij je nu alvast gratis aan te melden voor de diplomaroute. Zo kun je 1 november direct de STAP-subsidie aanvragen. De vorige keren was de STAP-subsidie al binnen een paar uur op. Dus wees er snel bij!

Direct aanmelden

 

Gastouder worden iets voor jou?

Gastouderopvang is kleinschalig. En flexibel. Je kunt als gastouder veel zelf bepalen. Wat je verdient, maar ook waar en wanneer je werkt. Daarnaast is het werken als gastouder goed te combineren met een eigen gezin. Wil je meer weten over het werken als gastouder? Wij vertellen je er meer over in onze brochure.

Brochure diplomaroute

Over de STAP-subsidie

Vanaf 1 maart 2022 kunnen alle werkenden en werkzoekenden gebruikmaken van de STAP-subsidie. Hierdoor kun je € 1.000,- per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Ook voor de opleiding (diplomaroute) tot gastouder. Het laatste deel betalen wij voor je. Zo kun je de diplomaroute dus helemaal gratis volgen!

Kosten diplomaroute € 1.375
STAP-subsidie overheid € 1.000
4Kids € 375
Jouw bijdrage € 0,-

Je kunt ons altijd bellen

Heb je vragen? Of wil je met ons sparren of gastouder worden iets voor jou is? Bel of mail ons. Dat is helemaal vrijblijvend. Bellen kan via 0572-341000. Ons mailadres is: gastouder@4kids.nl. Wij helpen je met plezier.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de gratis diplomaroute? Dan kan via de button hieronder.

Aanmelden gratis diploma gastouder