Tips en inspiratie voor de herfst

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

De herfst. Het seizoen van stampen in de plassen en prachtige, gekleurde bladeren. Ga op pad voor een paddenstoelenzoektocht of verzamel bladeren, kastanjes en eikels om mee te knutselen. Er is genoeg te doen!

Inspiratieboekje herfst

We hebben ons inspiratieboekje voor de herfst weer aangevuld met leuke activiteiten en tips. Die kun je via de button hieronder downloaden.

Inspiratieboekje Herfst

Heb je zelf inspiratie of tips? Deel ze met ons via info@4kids.nl. Gastouders en ouders van 4Kids: jullie kunnen dit inspiratieboekje ook terugvinden in je eigen Mijn 4Kids.

Groen & Gezond

Het inspiratieboekje is ontwikkeld vanuit het initiatief ‘Groen & Gezond’. Groen & Gezond is een initiatief van gastouderbureau 4Kids om je te inspireren op het gebied van duurzaamheid, natuur, beweging en gezonde voeding. Als gastouder speel je een belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen die je opvangt. Hoe mooi is het dan, dat jij kinderen op zo’n jonge leeftijd al wat mee kunt geven op het gebied van ‘groen & gezond’. Want een gelukkig leven. Nu en later. In een gezonde omgeving. Dat willen we toch allemaal?