Tips en inspiratie voor de lente

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

De eerste bloemetjes verschijnen. De moestuin kan weer klaar worden gemaakt voor een nieuw seizoen vol lekkere groenten en fruit. En wat dacht je van de zon: heerlijk, dat eerste zonnetje op je gezicht! Volop mogelijkheden om weer samen buiten te zijn.

Ook in 2023 kun je van ons elk seizoen weer een boekje vol met inspiratie verwachten. In deze editie delen we leuke tips en inspiratie voor de lente.

DOWNLOAD INSPIRATIEBOEKJE LENTE

Op 21 juni 2023 verschijnt de zomereditie. Heb je zelf inspiratie of tips? Deel ze met ons via info@4kids.nl. Gastouders en ouders van 4Kids: jullie kunnen dit inspiratieboekje ook terugvinden in je eigen Mijn 4Kids.

Groen & Gezond

Het inspiratieboekje is ontwikkeld vanuit het initiatief ‘Groen & Gezond’. Groen & Gezond is een initiatief van gastouderbureau 4Kids om je te inspireren op het gebied van duurzaamheid, natuur, beweging en gezonde voeding. Als gastouder speel je een belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen die je opvangt. Hoe mooi is het dan, dat jij kinderen op zo’n jonge leeftijd al wat mee kunt geven op het gebied van ‘groen & gezond’. Want een gelukkig leven. Nu en later. In een gezonde omgeving. Dat willen we toch allemaal?