Herfstinspiratie- en tips voor jou

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Zoefff...! En toen was de zomer alweer voorbij. Maar de herfst kan ook prachtig zijn! Zonlicht, gekleurde blaadjes… en natuurlijk ook meer nattigheid. Speciaal voor jullie hebben we een inspiratieboekje ontwikkeld vol met inspiratie en tips voor de herfst.

Inspiratieboekje

In dit boekje vind je beweeg- en knutselactiviteiten, tips over hoe je je energierekening zo laag mogelijk houdt. En heerlijke recepten voor de herfst. Op 21 december verschijnt de wintereditie. Heb je zelf inspiratie of tips? Deel ze met ons via info@4kids.nl.

Download inspiratieboekje herfst

Gastouders en ouders van 4Kids: jullie kunnen dit inspiratieboekje ook terugvinden in je eigen Mijn 4Kids.

Groen & Gezond

Het inspiratieboekje is ontwikkeld vanuit het initiatief ‘Groen & Gezond’. Groen & Gezond is een initiatief van gastouderbureau 4Kids om je te inspireren op het gebied van duurzaamheid, natuur, beweging en gezonde voeding. Als gastouder speel je een belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen die je opvangt. Hoe mooi is het dan, dat jij kinderen op zo’n jonge leeftijd al wat mee kunt geven op het gebied van ‘groen & gezond’. Want een gelukkig leven. Nu en later. In een gezonde omgeving. Dat willen we toch allemaal?

Coach Gezonde Kinderopvang

Wil je meer weten over wat je beter wel en niet kunt doen als het gaat om een gezonde opvoeding? Dan kun je hiervoor terecht bij onze opgeleide Coach Gezonde Kinderopvang, Jacqueline Alix. Zij is, naast pedagoge, ook hét aanspreekpunt voor als je vragen hebt over een gezonde opvoeding.

Stuur haar een mailtje (j.alix@4kids.nl) of bel naar 0572-341000. Ze staat graag voor je klaar!