Gastouderbureau 4Kids
Become a childminder
This page is not available in your language and is displayed in Dutch.

Het gastouderschap

Werkende en studerende ouders zoeken de beste opvang voor hun kind. Kinderopvang waarbij persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met een optimale ontwikkeling van hun kind. Gastouderbureau 4Kids biedt deze opvang in samenwerking met meer dan 2.000 gastouders verspreid over heel Nederland. 4Kids is altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Ontdek hier of het gastouderschap iets voor jou is, welke eisen worden gesteld aan gastouders en welke vacatures er in jouw regio zijn.

De voordelen van het gastouderschap

Als gastouder vang je één tot zes kinderen tegelijkertijd op. Dit doe je in je eigen woning of bij de ouder thuis. Als gastouder verricht je leuk en verantwoordelijk werk. Dit werk kunt je goed combineren met de zorg voor je eigen gezin, ander (vrijwilligers)werk en je hobby's. Ook kun je in overleg met de ouder, je eigen werktijden bepalen. Je krijgt een goede vergoeding voor je opvangwerkzaamheden.

Verantwoordelijk werk

Als gastouder kies je ervoor om de zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dit is een hele mooie taak die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Er wordt van je verwacht dat je een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat gastkinderen zich op hun gemak voelen bij jou. Tevens zorg je voor een gevarieerd aanbod van activiteiten en begeleiding.