4Kids wint Bronzen Gazelle

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

4Kids heeft de Bronzen Gazelle voor middelgrote bedrijven gewonnen tijdens de uitreiking van de FD Gazellen 2018. FD Gazellen zijn dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 4Kids won de prijs samen met zusterbedrijf Columbus Junior in de regio Oost-Nederland. Het is al de negende keer dat 4Kids de titel FD Gazelle mag dragen.

4Kids in de lift

Volgens directeur Sebastiaan Dekkers zitten 4Kids en Columbus Junior de afgelopen jaren weer flink in de lift. "De overheid investeert fors in de kinderopvangtoeslag. We zien dat ouders meer gaan werken en dus meer kinderopvang afnemen. Deze award is een enorme waardering voor al onze medewerkers. Zij werken er hard aan om van 4Kids en Columbus Junior een succes te maken. Het is een teken dat we iets goed doen. Maar buiten groei staat kwaliteit bij ons voorop. Dat blijft het allerbelangrijkste!"

FD Gazellen

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid in de afgelopen drie boekjaren. Daarnaast moet een bedrijf winstgevend zijn geweest in het laatste jaar van de onderzochte periode. Dit jaar zijn de regels voor deelname aangescherpt: de ondergrens van de omzet is verhoogd en de groei van het personeel en de winstmarge werd ook meegewogen.

Foto: Sander Nieuwenhuys