Gastouderbureau Bambi en 4Kids bundelen de krachten

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Vanaf 1 juli 2022 bundelen gastouderbureau Bambi en gastouderbureau 4Kids de krachten. Met deze samenwerking kunnen we onze ambities voor verdere groei en professionalisering nog beter realiseren. En kunnen we ook in de Achterhoek en de Liemers meer gastouders en ouders aan elkaar verbinden.

Meteen een klik

Rik van Koersveld, mede-eigenaar gastouderbureau Bambi: ,,de kinderopvang wordt steeds verder geprofessionaliseerd. Dit vraagt om schaalvergroting en groei. Daarom zijn we op zoek gegaan naar partijen voor een samenwerking. Met 4Kids hadden we direct een klik. ,,We zitten pedagogisch op één lijn, delen de persoonlijke en klantgerichte aanpak en hebben dezelfde Oost-Nederlandse mentaliteit in de manier van ondernemen. In hun professionalisering is 4Kids al een stap verder, met veel faciliteiten voor scholing en ondersteuning. Wij zijn voor hun een mooie aanvulling in een regio waar ze nu nog niet zitten. Zo zorgt ons samengaan voor een win-win.”

Goed gevoel

Sebastiaan Dekkers, oprichter en eigenaar van 4Kids: ,,Het contact met Rik was heel waardevol. Ik vond het mooi om te zien hoe hij zijn gastouderbureau samen met Bianca van den Berg zorgvuldig heeft ingericht en opgebouwd. Er zaten veel momenten van herkenning in onze gesprekken. We delen dezelfde overtuigingen en cultuur en ik ben blij met hun vertrouwen in onze organisatie. Want het is toch hun levenswerk.”

Voor de gastouders en ouders verandert er in de dagelijkse opvang niks. Ouders behouden hun gastouder, de consulenten van Bambi blijven en ook de persoonlijke communicatie die gastouders en ouders gewend zijn blijft.

Kinderopvang – en gastouderbureau Bambi

Bambi biedt een hoge kwaliteit opvang in de Achterhoek en de Liemers. Ze werken samen met ruim 150 betrokken, professionele gastouders. Naast gastouderopvang biedt Bambi ook kinderopvang. Per 1 januari 2023 gaat Kinderopvang Bambi verder onder de vlag van Columbus Junior, de zusterorganisatie van 4Kids.