4Kids genomineerd voor de Award Medewerkersbeleving 2021!

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

We zijn genomineerd voor de Award Medewerkersbeleving 2021! Samen met Columbus Junior, MEE Rotterdam en Partou behoren we tot de beste door Integron onderzochte werkgevers. Op 7 oktober wordt bekendgemaakt wie de winnaar is.

Sebastiaan Dekkers, algemeen directeur 4Kids: ,,Natuurlijk zijn wij supertrots op deze nominatie. Werkgeluk staat hoog op onze agenda. Veel van onze medewerkers besteden een groot gedeelte van hun tijd aan 4Kids. Het minste wat je kunt doen als werkgever is ervoor zorgen dat iedereen het fijn heeft bij ons. Door bijvoorbeeld: goede hulpmiddelen, duidelijke communicatie en een leidinggevende die er voor je is. Maar dat doe je als werkgever niet alleen, dat doe je met elkaar. Een fijne werksfeer en collegialiteit zijn daarin heel belangrijk!”

,,We maken continu stappen om het werkgeluk bij 4Kids te monitoren én te verbeteren. Ons uitgebreide medewerkers tevredenheidsonderzoek is daar een onderdeel van. De gemiddelde tevredenheid wordt door medewerkers van 4Kids beoordeeld met een 8. Voor het vergelijk: de gemiddelde tevredenheid van andere bedrijven in de sector zorg en welzijn ligt op een 7,3. Daarnaast beveelt 40% 4Kids als werkgever aan. Terwijl de benchmark 8% is."

Bekendmaking winnaar

Op 7 oktober wordt in Buitenplaats Kameryck bekendgemaakt welke organisaties in Nederland de afgelopen twee jaar het best presteerden op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie. Er zijn in totaal 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën. Wij zijn genomineerd voor de Award Medewerkersbeleving in de categorie ‘overheid/non-profit/zorg’. Onderzoek- en adviesbureau Integron reikt dit jaar voor de elfde keer de Beleving Awards uit.

Over Integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau in Nederland op het gebied van objectief kwantitatief en kwalitatief klant- en medewerkerbelevingsonderzoek. Al ruim 28 jaar weet het bureau als geen ander hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Samen met haar opdrachtgevers bouwt Integron aan betekenisvolle, excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Integron maakt werk van effectief continu inzicht. Meer informatie over Integron lees je op www.integron.nl.