Vernieuwde huisstijl

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Leuk nieuws! We hebben een vernieuwde huisstijl. Een uitstraling die precies past bij wie we zijn. De nieuwe kleuren en vormen zorgen voor een vrolijk, warm en professioneel geheel. Precies wie we zijn dus. Goed om te weten: met de website zijn we nog druk bezig, dus als je deze in de gaten houdt zie je onze nieuwe uitstraling ook hier binnenkort verschijnen.

Voor als je ons nog niet kent

Wij zijn een gastouderbureau dat staat voor persoonlijk contact. Dat vinden we écht belangrijk. Elke dag zorgen wij ervoor dat de opvang goed geregeld is. Wij hebben in iedere regio een vaste bemiddelaar en een enthousiast 4Kids-team op kantoor. Zo houden we de lijnen kort en persoonlijk. Dat merk je als je met ons belt. En als we bij je langskomen. Maar ook als we ‘gewoon’ achter de computer zitten om ervoor te zorgen dat de urenregistratie gemakkelijk gaat. Gelukkige kinderen, ouders en gastouders. Daar doen we het voor!

Ben je gastouder? Of wil je gastouder worden?

Wij maken graag kennis met je! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gastouders. Alle informatie over gastouder worden bij 4Kids lees je in onze gloednieuwe brochure. Heb je nog geen diploma dat kwalificeert voor het beroep gastouder? Geen probleem. Via ons kun je een opleiding volgen, mét bijna 80% korting. Alle informatie hierover lees je hier.

Op zoek naar opvang voor je kind(eren)?

Bekijk hier onze brochure voor ouders. Wij gaan met plezier voor je op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0572-341000 of een mail te sturen naar info@4kids.nl. Natuurlijk kun je ook alvast een kijkje nemen op onze opvangmarkt.