Gratis naar het openingsevent Week van het Jonge Kind?!

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Hoe communiceer ik op een goede manier met lastige ouders? Wat kan ik met een baby doen aan bewegen en topsprekers als Steven Pont en Wilma van Esch. Een aantal voorbeelden van sessies en topsprekers die worden aangeboden tijdens het openingsevent Week van het Jonge Kind. En als gastouder van 4Kids maak je kans op gratis tickets!

15 jaar 4Kids

4Kids viert dit jaar haar 15-jarige verjaardag! En wie jarig is trakteert. Omdat wij blij zijn met onze gastouders en de mogelijkheid willen bieden te blijven ontwikkelen geven wij voor dit event vijftien gratis kaarten weg t.w.v. € 199,-. Ben je gastouder van 4Kids? Lees alle informatie in je mailbox en meld je aan.

Openingsevent Week van het Jonge Kind

Het openingsevent Week van het Jonge Kind is hét event waar je in één dag je pedagogische kennis op kunt frissen. Tijdens het event kun je zelf jouw programma samenstellen. Je kunt vijf sessies, uit vijf hoofdthema’s kiezen: Muziek, Gezondheid, Samenwerken, Creativiteit en Familie. Alle informatie over dit event lees je hier

Ben je nog geen gastouder van 4Kids? Meld je eenvoudig, gratis en vrijblijvend aan op onze opvangmarkt en zie wat 4Kids jou te bieden heeft!