Eerste Hulp aan Kinderen

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

500 kinderen belanden per dag op de spoedeisende hulp. Als een kind valt, zich verslikt of brand wil je precies weten wat je moet doen. Voor gastouders is een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen verplicht. Maar ook als ouder is het fijn als je weet wat je moet doen. Want zeker bij kinderen komen ongelukjes in en rond het huis vaak voor.

Cursus Kinder-EHBO

Tijdens de cursus Kinder-EHBO krijg je inzicht in de mogelijke ongevallen bij kinderen, in verschillende leeftijdsgroepen. En leer je hoe je hulp kunt verlenen bij kleine ongevallen, noodsituaties, letsel en huidwonden. De cursus kun je klassikaal of klassikaal + online volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een Incompany cursus. Bij jou op locatie. Lees hier meer over de cursus Eerste Hulp aan Kinderen.

Wordt jouw cursus (gedeeltelijk) vergoed?

Er zijn meerdere mogelijkheden om (een deel van) de kosten, van de cursus Kinder-EHBO vergoed te krijgen. Via je zorgverzekering, werkgever of Belastingdienst. Lees hier meer over de mogelijkheden..

Oplossingenlijst veiligheid en gezondheid

Natuurlijk is het altijd fijn als je risico’s op ongevallen kunt verminderen. In de oplossingenlijst vind je tips per situatie om een probleem of risico te verminderen. Je bekijkt de oplossingenlijst hier.

Heb je een vraag over de cursus Kinder-EHBO? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bel (0572-341000) of mail (cursus@4kids.nl) gerust!