Ook zonder STAP-subsidie gratis opleiding tot gastouder bij 4Kids

Voor de opleiding tot gastouder kan geen STAP-subsidie meer worden aangevraagd. Daarom hebben wij besloten om de opleiding tot gastouder via Rivor dit jaar (2023) volledig gratis aan te bieden.

Meld je voor 31 december 2023 aan

Iedereen die zich voor 31 december 2023 aanmeldt kan de opleiding gratis volgen. Dit betekent dat gastouderbureau 4Kids de opleiding tot gastouder via Rivor volledig voor je betaalt. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding met ruim 50% korting bij ons te volgen. Dat je zelf een deel betaalt, zie je terug in wat wij van jou verwachten. Klik hier om te zien wat het best bij jou past. Gratis of met korting.

 

Over de opleiding tot gastouder

De opleiding tot gastouder volg je via Rivor en duurt gemiddeld zes maanden. Met de diplomaroute zet je je kennis en ervaring om in een erkend diploma. Het is een versneld traject waarbij je direct examens doet. Je hoeft hierdoor ook geen lessen te volgen op school, of stage te lopen. De theorie kun je vanuit huis leren. En je kunt op elk moment starten.

Meer informatie opleiding tot gastouder

Meer informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over al onze opleidingen tot gastouder. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen. Een mail sturen kan naar cursus@4kids.nl. Ons telefoonnummer is 0572-341000, keuzemenu – toets 2. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar.