NIEUW: 4Kids gastouderagenda 2022

Een gastouder zonder gastouderagenda. Dat is toch als een bakfiets zonder stuur? Juist! Daarom hebben wij een leuke actie voor gastouders. Wanneer je je als gastouder bij 4Kids aanmeldt, bestel je onze gastouderagenda 2022 voor slechts € 9,95. Aanmelden is helemaal gratis.

Gastouderagenda 2022 bestellen

4Kids gastouderagenda 2022

Gratis aanmelden doe je via 4kids.nl/aanmelden. In de gastouderagenda vind je onder andere: een overzicht van je gastkinderen, maand- en weekoverzichten, een verjaardagskalender, alle feestdagen op een rij, leuke (pedagogische) weetjes, knutselwerkjes en inspiratie voor activiteiten. Het formaat van de agenda is A4 en er is ruimte voor 21 kinderen. Goed om te weten: de voorraad is beperkt.

Gastouderagenda 2022 bestellen

4Kids opvangmarkt

Ben je nog op zoek naar gastkinderen? Nadat je je hebt ingeschreven maak je gemakkelijk een profiel aan op onze opvangmarkt. Op de opvangmarkt vind je ouders die op zoek zijn naar een gastouder. Ouders kunnen jou vinden. En je komt gemakkelijk met elkaar in contact. Kunnen wij je ergens mee helpen? Dat doen we met plezier! Dus bel (0572-341000) of mail (gastouder@4kids.nl) ons gerust.