4Kids organiseert netwerkbijeenkomsten voor gastouders

In 2019 organiseert gastouderbureau 4Kids voor haar gastouders in diverse plaatsen een netwerkbijeenkomst. Onder het genot van een drankje kan er met collega gastouders gesproken worden. Gastouders mogen zelf onderwerpen aansnijden of eventueel een korte presentatie geven. Tijdens de bijeenkomsten is er altijd een bemiddelaar van 4Kids aanwezig.

Netwerken voor alle gastouders

Alle gastouders zijn welkom en mogen zich aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten. Denkt u eraan om gastouder te worden of bent u niet werkzaam via 4Kids? Ook dan bent u van harte welkom. In het laatste geval vragen wij u wel om u kosteloos in te schrijven bij ons gastouderbureau. Bij een eventuele zoekvraag weten wij u te vinden en u maakt kosteloos gebruik van onze drukbezochte online opvangmarkt om uw (aanstaande) gastouderopvang onder de aandacht te brengen.

Netwerken op vrijdagavond

De eerste bijeenkomsten staan gepland voor een aantal plaatsen in het Noorden van Nederland. Afhankelijk van de hoeveelheid interesse komen hier in de loop van het jaar meer plaatsen bij. De netwerkbijeenkomsten zijn geheel kosteloos, inclusief een aantal drankjes van 4Kids en vinden plaats op vrijdagavond van 19:30 uur tot uiterlijk 21:30 uur.

Interesse?

Heeft u interesse om een netwerkbijeenkomst bij te wonen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie en voor de geplande locaties en data.