Voorinschrijving gratis diplomaroute geopend

Op 1 maart ging het eerste aanvraagtijdvlak in voor de STAP-subsidie, waarmee je gratis je diploma tot gastouder kunt behalen. De subsidie voor de eerste twee maanden was binnen 3 dagen op. Daarom kun je je nu alvast voorinschrijven voor de diplomaroute. Je ontvangt dan gelijk een aanmeldbewijs. Hiermee kun je op 1 mei direct de STAP-subsidie aanvragen.

 

Gastouder worden iets voor jou?

Gastouderopvang is kleinschalig. En flexibel. Je kunt als gastouder veel zelf bepalen. Wat je verdient, maar ook waar en wanneer je werkt. Daarnaast is het werken als gastouder goed te combineren met een eigen gezin. Wil je meer weten over het werken als gastouder? Wij vertellen je er meer over in onze brochure.

Brochure gastouderopvang

Over de STAP-subsidie

Vanaf 1 maart 2022 kunnen alle werkenden en werkzoekenden gebruikmaken van de STAP-subsidie. Hierdoor kun je € 1.000,- per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Ook voor de diplomaroute tot gastouder. Het laatste deel betalen wij voor je. Zo kun je de diplomaroute dus helemaal gratis volgen!

Kosten diplomaroute € 1.375
STAP-subsidie overheid € 1.000
4Kids € 375
Jouw bijdrage € 0,-

Je kunt ons altijd bellen

Heb je vragen? Of wil je met ons sparren of gastouder worden iets voor jou is? Bel of mail ons. Dat is helemaal vrijblijvend. Bellen kan via 0572-341000. Ons mailadres is: gastouder@4kids.nl. Wij helpen je met plezier.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de diplomaroute? Dan kan via de button hieronder.

Aanmelden diplomaroute