Jubileumactie 15 jaar 4Kids (week 15)

De jubileumactie is gestart! Vanaf maandag 14 september maak je elke week kans op een leuke prijs. 15 weken lang. Elke donderdag na 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt in dit bericht op onze website en Facebook. Wij kijken uit naar jullie reacties!

Week 15 - Maandag 21 december

De laatste week van de jubileumactie alweer. Snel gegaan hè? Wij vinden het leuk om af te sluiten met foto's van versierde kerstbomen. Laat zien hoe mooi jouw kerstboom versierd is. En wie weet ligt dit cadeau komend weekend bij jou onder de kerstboom! Ook de laatste winnaar maken we donderdag om 16.00 uur bekend.

De winnaar van week 15 is Saskia Elslo. Gefeliciteerd. Jij hebt een Rolly Toys Kegelspel Bowling gewonnen. Fijne feestdagen.

Week 14 - Maandag 14 december

Kijk die schattige foto. En weet je nog? Toen. Doe jij dat ook wel eens? Fotoboeken terugkijken. Wat is jou het meest bijgebleven van de afgelopen 15 jaar? Laat het ons weten. En maak kans op een Albelli cadeaubon. Voor nog meer mooie herinneringen op papier of aan de wand. Donderdag vanaf 16.00 uur maken we de winnaar bekend.

De winnaar van week 14 is Monique van Noort. Gefeliciteerd. Jij bent de winnaar van een Albelli cadeaubon.

Week 13 - Maandag 7 december

Zo is ie er. En zo is ie weer weg. Hoe hebben jullie Sinterklaas gevierd? Deze week maak je kans op drie opbergboxen. Aanstaande donderdag vanaf 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

De winnaar van week 13 is Amanda Teering. Gefeliciteerd!

Week 12 - Maandag 30 november

Help! Een cadeautje voor elke schoen. Maar wat moet Sinterklaas er dit jaar in doen? Deel wat jij het leukste schoencadeautje vindt. En misschien ben jij degene die donderdag een cadeautje van 4Kids wint.

De winnaar van week 12 is Mirjam van Lint. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de Nijntje Electro Wonderpen.

Week 11 - Maandag 23 november

Ben je gek op koken? En vind je verspilling van eten ook zo zonde. Dan zou ik zeker meedoen met de prijsvraag van deze week! Wat is de leukste verrassing die je ooit hebt ontvangen als gastouder. Of hebt gegeven als ouder? Donderdag vanaf 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

De winnaar van week 11 is Conny Drupsteen-Wijngaarden. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van het boek Instock cooking. Veel kookplezier!

Week 10 - Maandag 16 november

Yoehoe! Sinterklaas is weer in het land. Knutsel. En zet je eigengemaakte schoen. Deel je de foto met ons? Dan maak jij kans op het boek 'Boer Boris, een paard voor Sinterklaas'. De knutselschoen download je hier. Donderdag vanaf 16.00 uur zie je weer wie de winnaar is.

De winnaar van week 10 is Sharon van den Berg. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van het boek 'Boer Boris, een paard voor Sinterklaas'. Veel (voor)leesplezier!

Week 9 - Maandag 9 november

Wij zijn benieuwd. Wat is nou het allerleukste aan gastouder zijn? Of een gastouder hebben? Aanstaande donderdag vanaf 16.00 uur maken we de winnaar bekend van het ecologische zintuigenspel Montessori - I can touch.

De winnaar van week 9 is Karin Bergers. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van het ecologische zintuigenspel Montessori - I can touch. Veel speelplezier!

Week 8 - Maandag 2 november

Ga jij ook zo graag naar buiten? Of haal je buiten liever naar binnen? Maak een mooie herfstdecoratie of -tafel. En deel je creatie met ons. Donderdag vanaf 16.00 uur zie je of jij de winnaar bent.

De winnaar van week 8 is Debbie Hassani. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van SES Ik leer knippen, mozaïeken en prikken. Veel knutselplezier!

Week 7 - Maandag 26 oktober

Dat wordt lachen deze week! Deel een grappig verhaal, blunder of gekke uitspraak. Van jezelf. Of van je (gast)kinderen. Wij kunnen niet wachten! Mail je reactie naar lustrum@4kids.nl. Donderdag vanaf 16.00 uur weer een winnaar.

De winnaar van week 7 is Mariet van de Maat. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van twee moppenboeken: 'wat een mop' en 'nog een mop' van Erik van Os. Veel leesplezier!

Week 6 - Maandag 19 oktober

Creatievelingen opgelet! De opdracht van week 6 is speciaal voor jullie. Wie maakt het meest creatieve knutselwerk van pasta, lijm, verf en papier? Maak er een foto van en stuur deze op naar lustrum@4kids.nl.

De winnaar van week 6 is Marina de Kramer. Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van de Nijntje houten Kalenderklok. Deze wordt naar je opgestuurd.

Week 5 - Maandag 12 oktober

Een makkie voor alle ouders en kinderen. Maak de zin af. Mijn gastouder is de allerleukste omdat… Ben jij degene met het leukste, origineelste of grappigste antwoord? Donderdag om 16.00 uur weet je het!

De winnaar van week 5 is Helga de Goede. Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van een Little Dutch Houten Speelgoed Kassa. Veel speelplezier!

Week 4 - Maandag 5 oktober

Kom je er al lekker in? Deze week voor velen een hele herkenbare 'toestand'. Denken wij. ,,Zijn we er al?” ,,Hoe lang nog?” Een autorit kan soms iets minder gezellig zijn. Wat is jouw creatieve manier om je kind(eren) te vermaken tijdens een autorit? Mail je reactie naar lustrum@4kids.nl.

Deze week twee winnaars. De winnaar van het Prentenboek 2020 is Martine De Vries. De winnaar van het Kinderboekenweekgeschenk is Elise Hoogwerf. Gefeliciteerd! De boekjes worden naar jullie opgestuurd.

Week 3 - Maandag 28 september

Tijd voor een lekkere hersenkraker! Wie lost hem als eerst op? Jij? Of je oudere (gast)kinderen? Mail de uitkomst naar lustrum@4kids.nl. Kom jij aanstaande donderdag als winnaar uit de bus?

De winnaar van week 3 is Marije Holtmaat. Jij wist met je gastkinderen als eerste de rebus op te lossen en dit naar ons te mailen. Gefeliciteerd! Het vrolijke puzzelboek 'Puzzelen met de dieren van Fiep' komt naar je toe.

Week 2 - Maandag 21 september

Deze week een kleurplaat. Maak er een kunstwerk van met je (gast)kinderen en mail 'm naar lustrum@4kids.nl

De winnaar van week 2 is Silvia Noordman. Wat een prachtige kunstwerken hebben jouw gastkinderen gemaakt! Gefeliciteerd en bedankt dat je dat per mail met ons hebt gedeeld! Jij bent de winnaar van de Oekonorm Waskrijtjes. De waskrijtjes worden naar je opgestuurd.

Week 1 – Maandag 14 september

De vraag waarmee we onze jubileumactie starten is:

4Kids werd 15 jaar geleden opgericht. Wat deed jij 15 jaar geleden? En heb je nog zo'n gouwe ouwe foto?

De winnaar van week 1 is Sietske Ringrose. Gefeliciteerd en bedankt voor het mooie verhaal dat je deelde op Facebook! Jij bent de winnaar van het prentenboek van 2005: Wat nu, Olivier? Het boek wordt naar je opgestuurd.