Tips en inspiratie voor de zomer!

Genieten jullie ook zo van de warme, zonnige dagen? In de zomereditie van het inspiratieboekje delen we onder andere activiteiten en recepten die helemaal passen bij de zomervakantie en warme dagen. En kun je tips gebruiken om het koel te houden in huis of wanneer je het best je tuin kunt sproeien? Ook die lees je hier.

Download inspiratieboekje zomer

Op 21 september 2023 verschijnt de herfsteditie. Heb je zelf inspiratie of tips? Deel ze met ons via info@4kids.nl. Gastouders en ouders van 4Kids: jullie kunnen dit inspiratieboekje ook terugvinden in je eigen Mijn 4Kids.

Groen & Gezond

Het inspiratieboekje is ontwikkeld vanuit het initiatief ‘Groen & Gezond’. Groen & Gezond is een initiatief van gastouderbureau 4Kids om je te inspireren op het gebied van duurzaamheid, natuur, beweging en gezonde voeding. Als gastouder speel je een belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen die je opvangt. Hoe mooi is het dan, dat jij kinderen op zo’n jonge leeftijd al wat mee kunt geven op het gebied van ‘groen & gezond’. Want een gelukkig leven. Nu en later. In een gezonde omgeving. Dat willen we toch allemaal?