Tips en inspiratie voor de winter

De afgelopen weken hebben we er al even van mogen proeven: temperaturen onder het vriespunt en in sommige delen van Nederland zelfs al een beetje sneeuw. Vandaag start officieel de winter. Het perfecte moment om de wintereditie van ons inspiratieboekje met jullie te delen!

Download inspiratieboekje winter

In dit boekje vind je leuke doe- en knutselactiviteiten. Lekkere recepten voor de winter. En we hebben de maatregelen die de overheid gaat nemen in 2023 voor een lagere energierekening voor je op een rij gezet. Op 20 maart 2023 verschijnt de lente-editie. Heb je zelf inspiratie of tips? Deel ze met ons via info@4kids.nl.

Gastouders en ouders van 4Kids: jullie kunnen dit inspiratieboekje ook terugvinden in je eigen Mijn 4Kids.

Groen & Gezond

Het inspiratieboekje is ontwikkeld vanuit het initiatief ‘Groen & Gezond’. Groen & Gezond is een initiatief van gastouderbureau 4Kids om je te inspireren op het gebied van duurzaamheid, natuur, beweging en gezonde voeding. Als gastouder speel je een belangrijke rol in de opvoeding van de kinderen die je opvangt. Hoe mooi is het dan, dat jij kinderen op zo’n jonge leeftijd al wat mee kunt geven op het gebied van ‘groen & gezond’. Want een gelukkig leven. Nu en later. In een gezonde omgeving. Dat willen we toch allemaal?