Gastouderbureau 4Kids
Over ons gastouderbureau

Gastouderbureau 4Kids: de bemiddelaars

Bent u op zoek naar een gastouderbureau? Dan bent u bij 4Kids aan het juiste adres! De bemiddelaars van gastouderbureau 4Kids wonen en werken verspreid over heel Nederland. Dus ook bij u in de regio. De bemiddelaar is uw vaste contactpersoon. Zij is op de hoogte van uw persoonlijke situatie en begeleidt u bij alle belangrijke zaken. Benieuwd naar de bemiddelaar bij u in de regio? Klik hieronder op uw woonplaats of een plaats bij u in de buurt en lees meer over de bemiddelaar van ons gastouderbureau. Onderaan deze pagina (na de plaatsnamen) vindt u meer informatie over gastouderopvang via 4Kids.

Kies uw plaats

De voordelen voor u

Bij een gastouder van gastouderbureau 4Kids krijgt uw kind de aandacht en zorg die het nodig heeft. Door de kleinschaligheid van de opvang bestaat een groep maximaal uit zes kinderen. Hierdoor kan uw kind zich veilig en goed ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Onderzoek toont aan dat kinderen zich bij een vaste gastouder immers meer op hun gemak voelen dan bij een kinderdagverblijf. Daarnaast is gastouderopvang bij gastouderbureau 4Kids goedkoper en flexibeler dan opvang bij een kinderdagverblijf of BSO. Voor veel ouders zijn dit belangrijke redenen om voor gastouderopvang te kiezen. Bekijk hier alle voordelen van ons gastouderbureau.

Hoe werkt gastouderopvang via ons gastouderbureau?

Gastouderbureau 4Kids vindt het belangrijk dat de opvang volledig is afgestemd op u en uw kind. Met de bemiddelaar bij u in de buurt kunt u uw wensen bespreken. Op basis hiervan zoekt zij samen met u de gastouder die bij u en uw kind past. Zodra u een geschikte gastouder hebt gevonden, kunt u bij haar thuis langsgaan voor een kennismakingsgesprek. Zo kunt u de sfeer proeven waarin uw kind mogelijk terechtkomt. Mocht u hier een goed gevoel aan overhouden, dan kan de bemiddelaar van ons gastouderbureau een startgesprek met u en de gastouder inplannen.

Verschillende varianten

Ons gastouderbureau kent verschillende varianten van gastouderopvang. Naast de opvang bij een gastouder thuis, kunt u uw kind samen met andere kinderen laten opvangen bij u thuis. Een andere optie is privé-opvang aan huis voor alleen uw eigen kinderen. Bekijk hier de voordelen van de verschillende varianten.

Gastouderbureau 4Kids helpt u graag bij het vinden van een gastouder

Wilt u uw kind veilig en vertrouwd onderbrengen bij een gastouder van gastouderbureau 4Kids? Bekijk dan de gastouders bij u in de buurt op onze Opvangmarkt of neem contact met ons op door het inschrijfformulier in te vullen. Daarnaast is gastouderbureau 4Kids telefonisch bereikbaar via 0572-341000 of per e-mail info@4kids.nl.