Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Cursus Kinder-EHBO

Een kind dat uitglijdt op de trap. Heet water over zich heen krijgt. Of zich verslikt. Wat doe je dan? Om veilige opvang te kunnen bieden is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Met een afgeronde cursus Eerste Hulp aan Kinderen van 4Kids weet je dat.

Tijdens de cursus Kinder-EHBO krijg je inzicht in

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden

Deels of volledig klassikaal

De cursus Kinder-EHBO kun je op verschillende manieren volgen. Wat jij fijn vindt. Volledig klassikaal. Of online + klassikaal. De volledig klassikale cursus geeft je alle theorie en praktijk over kinder-EHBO in één dag. Kies je liever voor online + klassikaal? Dan volg je de cursus thuis in eigen tempo. En doe je vervolgens een dagdeel praktijkervaring op.

Vanwege corona voorlopig alleen online + klassikaal mogelijk
Voorlopig mogen wij alleen de variant online + klassikaal aanbieden in een aangepaste groepsgrootte i.v.m. de anderhalve meter maatregel. Op dit moment kun je je dus niet inschrijven voor een volledig klassikale cursus. Of een in-company training Eerste Hulp aan Kinderen.

Schrijf je in!

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de cursus Kinder-EHBO.

Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen

Heb je je cursus afgerond? Gefeliciteerd! Je ontvangt een aantal dagen na de cursus een geregistreerd certificaat van het Rode Kruis. Daarmee voldoe je aan de EHBO-eisen voor gastouders. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige gastouders die kinderen opvangen via 4Kids € 55
Ouders die een gastouder hebben via 4Kids € 85
Overige deelnemers € 109

TIP: het is mogelijk dat je korting krijgt op bovenstaande cursuskosten. Van je zorgverzekering, werkgever of de Belastingdienst. Lees hier alle informatie over de mogelijkheden.

De cursus Kinder-EHBO volgt je o.a. in