Bemiddelingsmedewerker regio Friesland

Jij houdt ervan om zelfstandig en gestructureerd te werken. Daarnaast breng jij graag mensen samen. Je mensenkennis is groot en jij geniet ervan als er een beroep op je wordt gedaan. Elke dag hetzelfde is niets voor jou. Je bent graag op pad en regelt het liefst alles tot in de puntjes. Jij vindt flexibiliteit zelf heel fijn en weet dat goed af te stemmen op je werk. Bij ons kun je dat allemaal vinden! Als dit klinkt als jouw ideale uitdaging, dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een bemiddelingsmedewerker in de regio Friesland. Ben jij klaar voor deze kans? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als bemiddelingsmedewerker?

Als bemiddelingsmedewerker ben jij dé contactpersoon voor zowel onze gastouders als ouders in de regio Friesland. Je staat klaar om vragen te beantwoorden en biedt ondersteuning aan gastouders in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo bezoek je bijvoorbeeld regelmatig de opvanglocaties en je voert op locatie risico-inventarisaties en evaluaties uit. Je begeleidt gastouders om te voldoen aan alle wettelijke vereisten en ondersteunt ze bij het maken van hun eigen pedagogisch werkplan. Daarnaast begeleid je nieuwe gastouders en help je ouders bij het vinden van een geschikte gastouder voor hun kind(eren). Kortom, jij bent de schakel die bemiddelt en mensen samenbrengt!

Wie zijn wij?

Begonnen in 2005 als regionaal gastouderbureau van moeder en zoon. En al snel uitgegroeid tot een landelijk gastouderbureau. Maar met nog steeds hetzelfde voor ogen: kwaliteit, het kind centraal. En écht persoonlijk! Onze merkwaarden beschrijven wie we zijn. Hoe we ons werk doen. En waar we voor staan: bevlogen, betrokken, een luisterend oor, flexibel & verrassen.

Inmiddels werken er ongeveer 60 gedreven en enthousiaste medewerkers bij 4Kids. Met een vaste bemiddelaar in iedere regio, houden we de lijnen kort en persoonlijk.

Als gastouderbureau helpen we (gast)ouders in het vinden van elkaar. En ondersteunen we onze gastouders bij hun gastouderopvang, dit doen wij bevlogen en deskundig. Met oog voor mens en natuur. Al onze enthousiaste, betrokken gastouders staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Zij bieden opvang in een kleinschalige, huiselijke omgeving. Zo krijgen de kinderen volop aandacht en kunnen ze zich op hun eigen manier ontwikkelen.
Gelukkige kinderen, ouders en gastouders: daar doen we het voor!

Wat vragen wij van jou?

Uiteraard ben je enthousiast, zelfstandig, sociaal en sterk in communicatie. Daarnaast:

 • Woon je in regio Friesland (of in de nabijheid).
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je een eigen auto.
 • Heb je een hbo-werk- en denkniveau, met een afgeronde pedagogische component in je opleiding (of ben je bereid deze alsnog te behalen).
 • Heb je een resultaatgerichte instelling, bezit je een gezonde dosis mensenkennis en bij voorkeur, een vleugje humor.

Dit bieden wij:

 • Een afwisselende functie voor tussen de 14 en 18 uur per week in de regio Friesland die flexibel kan worden gecombineerd met jouw persoonlijke leven. Je hebt de vrijheid om (grotendeels) je eigen werktijden in te delen, en dit alles vanuit het comfort van je eigen huis.
 • Een salaris tussen de €2.818,- en €3.762,- in schaal 7 van de CAO Kinderopvang. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je hebt.
 • Een mobiele telefoon en een laptop.
 • Eindejaarsuitkering van 3% en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris.
 • 210 vakantie- en verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om deze te verlengen.
 • De kans om je talenten verder te ontwikkelen. Er zijn meerdere mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerkvergoeding, tegemoetkoming ziektekosten, reiskostenvergoedingen en een uitgebreide regeling voor duurzaam vervoer. Bijvoorbeeld voor een fiets, speed-pedelec of elektrische auto.

Laten we kennismaken!

Wil jij ook deel uitmaken van ons gezellige en professionele 4Kids-team? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitaties@4kids.nl. Wacht niet te lang, want de sluitingstermijn voor deze vacature is donderdag 18 april 2024. De eerste gesprekken staan gepland op donderdag 25 april.

Voor meer informatie over de vacature, onze organisatie of vragen over de werving & selectie procedure, kun je contact opnemen met Romy Schelwald, teamleider, via 0572 - 341050

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.