Lezing: Kindertekeningen lezen - de ontwikkelingsfasen

Heb je er ooit bij stil gestaan dat een tekening meer is dan een tekening? Elke tekening vertelt een verhaal. Het laat onder andere zien hoe het kind zich voelt, hoe het de wereld ervaart en hoe het zichzelf ziet. Maar een tekening laat ook de ontwikkeling van een kind zien. Zelfs van het hele jonge kind.

 

De lezing

Tijdens deze lezing neemt Ria Tijman je mee in de ontwikkeling van jonge kinderen. En hoe je dat terug kunt zien in hun tekeningen. Aan de hand van voorbeelden laat zij je zien dat de overgang van baby-peuter-peuterpubertijd niet alleen terug te zien is in spel en gedrag, maar ook in tekeningen. En een tekening kan zelfs laten zien waar een kind behoefte aan heeft.

Lever een tekening in

Je kunt tot uiterlijk 15 maart 2022 tekeningen mailen naar info@passionatakindercoach.nl. Ria probeert de tekening dan mee te nemen in haar presentatie. Vermeld bij de tekening: of het door een jongen of een meisje is gemaakt, en de leeftijd van het kind. Zet geen naam op de voorkant van de tekening.

Schrijf je in!

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.

Bij 50 aanmeldingen zit de lezing vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders en ouders van 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10