Webinar Kindertekeningen lezen

Gewoon een huis, boom of simpele krabbel? Of vertellen kinderen je meer in hun tekening? Wat gaat er in hun hoofd om, hoe ervaren ze zichzelf en welke ontwikkelingen doorloopt een kind? Dat kun je terugzien in kindertekeningen. Maar hoe?

 

De lezing

In de lezing Kindertekeningen lezen neemt Angelique de Vries je mee in de magische wereld van kindertekeningen. Ze vertelt je over de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. En hoe kinderen hun binnenwereld met je delen aan de hand van hun tekeningen.

Stuur een tekening in

Tot uiterlijk 3 juni kun je een tekening insturen via cursus@4kids.nl. Vermeld daarbij het geslacht van degene die de tekening heeft gemaakt. En de leeftijd. Staat er een naam op de voorkant van de tekening? Dan vragen we je deze te markeren, in verband met privacy.

Het webinar duurt 1,5 uur.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 25-06-2024 19:30 - 21:30

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders en ouders van 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Deelname annuleren

Kun je toch niet deelnemen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van het webinar kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als het webinar gratis is.