De gevoelswereld van kinderen

De gevoelswereld van kinderen kan soms heel ingewikkeld zijn. Ze maken zulke grote sprongen in hun ontwikkeling, ontdekken elke keer weer nieuwe emoties en gevoelens en dat kan soms best voor uitdagingen zorgen. Als gastouder wil je de kinderen die je onder je hoede hebt een fijne basis meegeven. Waar je kan wil je ze helpen om op een fijne manier met al die verschillende gevoelens om te gaan. Want die gevoelens horen nu eenmaal bij het leven en ze hebben hun functie.

 

Een interactieve avond

Kindertherapeut Lonneke Sanders neemt je mee op expeditie door de gevoelswereld van kinderen van 0 tot 4 jaar. Hoe verloopt de emotionele ontwikkeling? Hoe schep je een veilige plek waar gevoelens de ruimte mogen krijgen? Hoe kun je spelenderwijs kinderen leren omgaan met hun gevoelens? Een interactieve avond met een deel theorie en praktische handvatten.

De training

  • Theoretische onderbouwing over de emotionele ontwikkeling van kinderen;
  • Praktijk: hoe geef je de gevoelens van kinderen de ruimte op een veilige en helpende manier?;
  • Klein stukje reflectie over jouw eigen omgang met en kijk op gevoelens en emoties;
  • Aan de slag: welke activiteiten kun je doen met kinderen rondom het thema gevoelens en emoties.

De training duurt 1,5 uur.

Schrijf je in!

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.

Bij 12 aanmeldingen zit de training vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de training kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de training gratis is.