Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Zwolle - Kleinschalige Kinderopvang Trudy

Kleinschalige Kinderopvang Trudy

Profiel geplaatst op 10 oktober 2019
4Kids Relatienummer 1000011

Ervaren gastouder in Zwolle-Gerenbroek

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Meer dan 20 jaar
 • Opvangtarief: € 5,55
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Werkt met kindvolgsysteem

Ervaren gastouder in Zwolle-Gerenbroek

Hallo,

Mijn naam is Trudy Bijdam. Ik ben al meer dan 25 jaar als gastouder werkzaam.

Na mijn opleiding als kleuterleidster in Den Haag ben ik verhuisd naar Zwolle. Na enige jaren ben ik het oppas wereldje binnen gestapt en dat is mij en uiteraard vele ouders/kinderen goed bevallen. Ik woon in de buurt van het bos bij Zandhove waar ik vaak met de kinderen wandel. Daarnaast heb ik vlak bij mijn huis een dierenweide. Mijn huis en tuin zijn aangepast op het ontvangen van kleine kinderen, dus er is veel, op leeftijd aangepast speelgoed. Een hobby van mij is om samen met de kinderen te knutselen. Ook lees en zing ik veel met de kinderen.

Ik ben flexibel in de oppastijden, dus 's morgens, 's middags en 's avonds.

Bel, als u geïnteresseerd bent, voor meer informatie:

Kleinschalige Kinderopvang Trudy, Trudy Bijdam, Haeckmate 78, 8014 MN Zwolle, 038-2303128 / 06-40547869 , kinderopvangtrudy@gmail.com

Algemeen
 • Naam: Trudy
 • Leeftijd: 61 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Zwolle
 • Wijk: Gerenbroek
Afgeronde opleidingen
 • Mavo-4
 • Opleiding kleuterleidster
 • Hoofdakte kleuterleidster
Afgeronde cursussen
 • Kinder EHBO
 • Zakelijk zijn in de kinderopvang
 • Gastouders: Omgaan met vermoedens van kindermishandeling

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 9,9 (10 recensies)

Opvang bij Trudy
door Sonja Smal op 4 okt 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Sven heeft het gigantisch naar zijn zin gehad bij Trudy. Wegens emigratie naar Frankrijk is onze overeenkomst helaas gestopt. Sven wist goed waar hij aan toe was bij Trudy, en omdat Trudy een frisse, energieke vrouw is, kon onze kleine druktemaker heel goed zijn energie kwijt. Wanneer hij thuis kwam was hij moe maar tevreden en voldaan. Trudy communiceert uitstekend en is een zeer ervaren gastouder. Ook met het ook op veiligheid, educatief speelgoed, samen leren spelen met andere kindjes etc. Sven heeft veel geleerd. Dank je wel lieve Trudy voor een positieve ervaring.

Lieve gastouder
door Ingrid Bijker op 3 okt 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 3 sterren

Onze dochter gaat met zoveel plezier naar Trudy. Trudy doet super veel leuke dingen met de kinderen, van het bos tot knutselen, super! Ze leert er veel en krijg haar soms amper mee naar huis. Goed teken dus

Gastouder Bijdam - Dekker
door Daniël Dubbelhuis op 22 mrt 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Tot zijn vierde verjaardag heeft Aron bij Kinderopvang Trudy gezeten. We zijn geweldig te spreken over de manier waarop Trudy (en Peter!) dit hebben ingevuld. Een kleinschalige omgeving waarin Aron werd gezien, maar tegelijk samen met andere kinderen zodat er altijd sociale interactie was. De opvang is veel meer dan ‘oppas’ alleen. Trudy doet werkjes met de kinderen, neemt ze mee naar buiten en laat ze dingen ontdekken. Zo heeft Trudy echt bijgedragen aan de opvoeding van ons zoontje, op de dagen dat we zelf aan het werk waren. Voor Aron was de opvang bij Trudy een veilige omgeving waar hij zichzelf kon zijn en zichzelf kon ontwikkelen. We zouden achteraf zeker opnieuw voor Trudy kiezen! Mocht je nog meer willen weten over hoe wij de opvangtijd bij Trudy beleefd hebben, bel me gerust. Daniël Dubbelhuis, 06 – 28 06 88 86.

Gastouder Bijdam - Dekker
door Mathijs Heere op 1 mrt 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Nu ons derde kindje ook naar Trudy gaat ook op deze plek een woordje over onze fijne gastouder.

De locatie is erg mooi. Trudy gaat vaak wandelen met de kinderen naar de dierenweide of het bos.

De opvang zelf is goed voor elkaar. Elke week wordt er wat geknutseld. Ook wisselt Trudy het speelgoed om zodat er genoeg uitdaging is. Bij mooi weer is ook de tuin helemaal kids proof met zandbak, fietsjes en een wildwaterbakje voor bootjes. De ijsjes smaken de kinderen goed als ze dik ingesmeerd aan het uitrusten zijn van het spelen.

De communicatie is er één van korte lijntjes. Direct bij halen en brengen wisselen we al de meeste informatie uit.

Het mooie aan de opvang is dat Trudy lief en duidelijk communiceert naar onze kinderen toe en ook nog rekening houdt met hoe het kind is.

Gastouder Bijdam - Dekker
door Thijs & Suzanne op 28 feb 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Wij zijn zeer tevreden met de opvang van Trudy voor onze zoon Lars. Zeer gastvrij en enthousiast. Ondernemen vele leuke activiteiten binnen- en buitenshuis. Lars gaat met heel veel plezier er naar toe!

Lieve gastouder
door Theo Boer op 25 feb 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Trudy is een lieve zorgzame gastouder waar we onze kinderen met een gerust hart aan toevertrouwen. De jongens gaan er elke week weer met plezier naar toe. Trudy weet een gezellige sfeer te creëren. Er wordt veel geknutseld, gespeeld en zodra het weer het het toe laat gaat Trudy lekker met ze naar buiten.

Blij met Trudy
door Mirjam Bouwman op 19 feb 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

We zijn ontzettend blij met Trudy! Voor onze oudste(3,5) sluit ze helemaal aan met leuke activiteiten, knutselen, lezen, dansen. Voor de jongste (bijna 1) is ze liefdevol en warm. De overdracht is helder en we genieten ervan hoe onze kinderen helemaal tot hun recht komen in een liefdevol huis!

Ervaren, vriendelijke en betrouwbare gastouder
door familie Steenaart op 18 feb 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Onze oudste 2 dochters gingen altijd met heel veel plezier naar Trudy en ook onze jongste dochter heeft het nu goed bij Trudy. Trudy zorgt voor een goede sfeer, ze onderneemt leuke activiteiten (knutselen, liedjes zingen, dansen, boekjes lezen, e.d.) Ze gaat altijd even een blokje om of gaat lekker buiten spelen als het weer het toelaat. Trudy heeft oog voor de ontwikkeling van ieder kind en het enthousiasme en de passie voor haar werk is overduidelijk!

Trudy Bijdam
door Wendy van Schooten op 29 jan 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Op zoek naar de leukste gastouder van Zwolle Zuid? Dan moet je bij Trudy zijn. Mijn dochters (3 en bijna 2 jaar) gaan er altijd met veel plezier naar toe. Deze voormalige kleuterjuf stopt heel veel tijd in lezen, spelletjes doen, buiten spelen en knutselen, lekker actief dus! Daarnaast informeert ze goed over de ontwikkelingen van je kind d.m.v. een schriftje. Ik ben super tevreden!

Dhr
door Mathijs Heere op 18 jan 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Het is bij Trudy altijd erg gezellig, er worden veel spelletjes gedaan maar ook veel werkjes gemaakt en vaak naar buiten zodra het even kan. Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe. Open sfeer in huis!

  Terug naar zoekresultaten