Gastouderbureau 4Kids
News
This page is not available in your language and is displayed in Dutch.

4Kids Jubileumactie week 6

19 October 2020

De jubileumactie is gestart! Vanaf maandag 14 september maak je elke week kans op een leuke prijs. 15 weken lang. Elke donderdag na 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt in dit bericht op onze website en Facebook. Wij kijken uit naar jullie reacties!

Week 6 - Maandag 19 oktober

Creatievelingen opgelet! De opdracht van week 6 is speciaal voor jullie. Wie maakt het meest creatieve knutselwerk van pasta, lijm, verf en papier? Maak er een foto van en stuur deze op naar lustrum@4kids.nl.

Als prijs deze week een houten kalenderklok van Nijntje. Kunnen jullie samen de tijd verzetten dit weekend.

Week 5 - Maandag 12 oktober

Een makkie voor alle ouders en kinderen. Maak de zin af. Mijn gastouder is de allerleukste omdat… Ben jij degene met het leukste, origineelste of grappigste antwoord? Donderdag om 16.00 uur weet je het!

De winnaar van week 5 is Helga de Goede. Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van een Little Dutch Houten Speelgoed Kassa. Veel speelplezier!

Week 4 - Maandag 5 oktober

Kom je er al lekker in? Deze week voor velen een hele herkenbare 'toestand'. Denken wij. ,,Zijn we er al?” ,,Hoe lang nog?” Een autorit kan soms iets minder gezellig zijn. Wat is jouw creatieve manier om je kind(eren) te vermaken tijdens een autorit? Mail je reactie naar lustrum@4kids.nl.

Deze week twee winnaars. De winnaar van het Prentenboek 2020 is Martine De Vries. De winnaar van het Kinderboekenweekgeschenk is Elise Hoogwerf. Gefeliciteerd! De boekjes worden naar jullie opgestuurd.

Week 3 - Maandag 28 september

Tijd voor een lekkere hersenkraker! Wie lost hem als eerst op? Jij? Of je oudere (gast)kinderen? Mail de uitkomst naar lustrum@4kids.nl. Kom jij aanstaande donderdag als winnaar uit de bus?

De winnaar van week 3 is Marije Holtmaat. Jij wist met je gastkinderen als eerste de rebus op te lossen en dit naar ons te mailen. Gefeliciteerd! Het vrolijke puzzelboek 'Puzzelen met de dieren van Fiep' komt naar je toe.

Week 2 - Maandag 21 september

Deze week een kleurplaat. Maak er een kunstwerk van met je (gast)kinderen en mail 'm naar lustrum@4kids.nl

De winnaar van week 2 is Silvia Noordman. Wat een prachtige kunstwerken hebben jouw gastkinderen gemaakt! Gefeliciteerd en bedankt dat je dat per mail met ons hebt gedeeld! Jij bent de winnaar van de Oekonorm Waskrijtjes. De waskrijtjes worden naar je opgestuurd.

Week 1 – Maandag 14 september

De vraag waarmee we onze jubileumactie starten is:

4Kids werd 15 jaar geleden opgericht. Wat deed jij 15 jaar geleden? En heb je nog zo'n gouwe ouwe foto?

De winnaar van week 1 is Sietske Ringrose. Gefeliciteerd en bedankt voor het mooie verhaal dat je deelde op Facebook! Jij bent de winnaar van het prentenboek van 2005: Wat nu, Olivier? Het boek wordt naar je opgestuurd.

  go to news summary