Werken als gastouder

This page is not available in your language and is displayed in Dutch. You must speak and write in Dutch to be able to work as a childminder in the Netherlands.

Veel tijd voor persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van de kinderen die je opvangt. Een vertrouwd gevoel. Samen met de ouder kijken wat belangrijk is voor jou én voor hun kind. Lekker bij jou thuis. Of bij een gezin thuis. Dat is het werken als gastouder.

 

Gratis informatiepakket

Meer weten over gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids? Vraag gratis en vrijblijvend het 4Kids informatiepakket aan en ontvang het direct in je mailbox.

Informatiepakket aanvragen

Voordelen van het werken als gastouder

Gastouderopvang is kleinschalig. En flexibel. Je kunt als gastouder veel zelf bepalen. Wat je verdient, maar ook waar en wanneer je werkt. En wil je alleen opvang bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar? Of ook buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen die al naar de basisschool gaan? Daarnaast is het werken als gastouder goed te combineren met een eigen gezin.

Alle varianten van gastouderopvang

Wat verdien ik als gastouder?

Natuurlijk wil je weten wat je verdient als gastouder. Hoeveel je verdient hangt van meerdere factoren af. Werk je fulltime of parttime? Hoeveel kinderen vang je op? En bied je alleen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan? Of ook buitenschoolse opvang voor kinderen die naar de basisschool gaan?

Wat verdient een gastouder?

 
,,Die blije smoeltjes. Zien dat je gastkinderen opgroeien tot echte persoontjes. Dat is wat gastouderopvang voor mij zo leuk maakt."
gastouder Alice

Waar moet ik aan voldoen om gastouder te worden?

Als gastouder ben je meer dan een oppas. Je moet daarom aan een aantal voorwaarden voldoen om gastouderopvang te kunnen bieden.

Waar moet een gastouder aan voldoen?