Online training: Zindelijkheid bij jonge kinderen

Je (gast)kind is zindelijk geweest, maar heeft de laatste tijd vaak ongelukjes. Of je bent al een tijdje bezig met een zindelijkheidstraining. Maar het wil nog niet echt lukken.

 

Zindelijkheid bij jonge kinderen

Het is belangrijk om de zindelijkheidstraining van kinderen op een goede manier aan te pakken. Wil je weten welke stappen je kunt zetten om de zindelijkheid van kinderen te stimuleren? En wat je kunt doen als het mis gaat? Volg dan de online training Zindelijkheid bij jonge kinderen. Deze training is speciaal bedoeld voor gastouders en ouders van jonge kinderen (tussen 1-6 jaar).

Over de training

In de online training ‘Zindelijkheid bij jonge kinderen’ leer je hoe je op een positieve, liefdevolle en duidelijke manier kunt stimuleren dat kinderen zindelijk worden. Je krijgt een duidelijk stappenplan. Een plan van aanpak. Zo weet je precies waar je mee begint. Welke stappen je daarna kunt zetten. En wat je kunt doen (en wat juist niet) als de zindelijkheid niet verloopt zoals je had gehoopt.

Je ontvangt tijdens deze online training niet alleen veel waardevolle informatie, maar ook veel praktische tips. Om direct mee aan de slag te gaan. Door het plan van aanpak toe te passen, merk je dat kinderen op een ontspannen manier kennismaken met hun eigen zindelijkheid. Misschien wel ongelukjes verminderen. En stap voor stap vooruitgaan.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 03-10-2023 19:30 - 21:00

Kosten

Deelnemer Tarief
Gastouders en ouders van 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Over de trainster

De training wordt gegeven door mw. dr. Joyce Akse. Ze is naast haar werk als opvoedcoach & psycholoog bij ‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ moeder van 3 kinderen. Zelf zegt ze hierover: ,,Als moeder sta ik nog iedere dag met de voeten in de klei en leer nog dagelijks bij.” Je vindt bij haar dan ook een combinatie van kennis en een schat aan ervaring. Kijk voor meer informatie over Joyce haar werkwijze en achtergrond op www.aksecoaching.nl.

Deelname annuleren

Deelname annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail aan cursus@4kids.nl . Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de cursus. Na deze termijn wordt er 15 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als deelname gratis is of als je niet komt opdagen.