Workshop Ontwikkelingsvoorsprong

Ieder kind willen we graag stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Maar stimuleren we de kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong ook? In de workshop Ontwikkelingsvoorsprong ga je aan de slag met hoe je voorsprong kunt signaleren. Zodat je ook deze kinderen op de juiste manier kunt uitdagen en begeleiden.

 

De workshop

In deze workshop gaat trainer en begeleider Mirjam Veldhoven in op wat er met een ontwikkelingsvoorsprong bedoeld wordt. Welke kenmerken horen erbij? Welke signalen in gedrag kunnen zichtbaar zijn? En waar kun je informatie vandaan halen? Zo kun je de volgende dag al aan de slag met ontwikkelingsvoorsprong!

Tijdens deze workshop leer je

  • Wat is ontwikkelingsvoorsprong?
  • Waarom is vroeg signaleren belangrijk?
  • Wat zijn kenmerken en signalen?
  • Welke bronnen kun je aanboren om te kunnen signaleren?

Daarnaast ontvang je digitaal de mindmap met vragen voor ouders en de poster ‘Kijken achter het gedrag’. De workshop duurt 1,5 uur

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 11-09-2023 19:30 - 21:00

Bij 20 aanmeldingen zit de workshop vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Online Op locatie
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS € 12,50
Overige deelnemers € 10 € 15

Deelname annuleren

Deelname annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail aan cursus@4kids.nl . Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Na deze termijn wordt er 15 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als deelname gratis is of als je niet komt opdagen.