Gastouderbureau 4Kids
Childcare market
Childminder Enschede - Childminder Kelly

Childminder Kelly

Profile posted 31 August 2020
4Kids Client number 2174812

ZOEKT U EEN GEDIPLOMEERDE, ONDERNEMENDE, CREATIEVE EN ZORGZAME GASTOUDER DAN HEB IK NOG PLEK VRIJ!

  • About the childcare
  • Childcare location: At childminder`s home
  • Flexible childcare: No
  • Experience: 3-5 years
  • Childcare fee: € 5,50

ZOEKT U EEN GEDIPLOMEERDE, ONDERNEMENDE, CREATIEVE EN ZORGZAME GASTOUDER DAN HEB IK NOG PLEK VRIJ!

Beste ouders,

Ik ben Kelly(1984)  en ik woon samen met mijn man Andy. Samen hebben wij een dochter Noelle 2005  en een zoon Ryan 2007. We wonen in Enschede in de wijk stadsveld.  We hebben een grote (afgesloten) tuin met veel speelmogelijkheden.

Ik beschik over een helpende welzijn diploma, spw diploma,  certificaat orthopedagogiek en kinder ehbo.Daarnaast blijf ik mij bezighouden met trainingen en cursussen. Ik heb de training gevolgd kiki kansen in kinderen en ik ben een gecertificeert kiki gastouder.

Wat mij aanspreekt aan kleinschalige opvang (maximaal 5 kinderen) is dat ik de volledige aandacht heb voor ieder kind. Zo kan ik inspelen op de behoeften en ontwikkeling van ieder kind.

Wat ik belangrijk vind is dat  het contact tussen de ouders en mij goed verloopt, dit is voor een kind  ook fijn. 

Ik onderneem veel met de kinderen,  en ben dan ook veel buiten als het weer het toe laat.  Met de bolderwagen naar het park gaan, verschillende speeltuinen op loopafstand, naar de bibliotheek .

Ik werk ook met thema's en speel in op de jaargetijden, feestdagen en verjaardagen. We knutselen, kleien , verfen en lezen  veel. 

Ik heb een aparte ruimte waar de kinderen rustig kunnen slapen maar waar ik wel genoeg zicht op heb. Voor ieder kind heb ik een apart overdrachtboekje waar ik iedere dag als het kindje bij mij is bijhoud wat het gegeten heeft, slaapmomenten, en natuurlijk schrijf ik er in wat we die dag gedaan hebben. Dit boekje gaat dan iedere dag mee na huis om in terug te kijken. Ook is dit leuk voor later.

Mijn opvangdagen zijn van maandag tm donderdag van 7.30uur tm 18.00. afwijkende tijden gaan in overleg. Neem gerust contact op om eens te komen kijken, of voor een vrijblijvend gesprek.

Groet, kelly

 

General
  • Name: Kelly
  • Age: 36 Year
  • Gender: Female
  • City/town: Enschede
  • District: Stadsveld

Profile photos

Availability

Children aged
0-1 years
1-4 years
4-12 years
Times MoTuWeThFrSaSu
Morning
Afternoon
Evening

Location

 

* The location shown is approximate and not the actual address of the childminder/parent.

  Back to search results