Unieke Squla aanbieding

Squla is het leukste, meest complete en leerzaamste online oefenprogramma voor peuters en kinderen in groep 1 t/m 8. Speciaal voor haar ouders en gastouders heeft 4Kids een unieke aanbieding: bijna 50% korting op een Squla jaarabonnement! Dit betekent dat je voor een heel jaar Squla maar € 55,- betaalt in plaats van € 105,-.

Abonnement bestellen

 

Wat is Squla?

Squla bevat meer dan 70.000 quizzen en games. De quizzen worden ondersteund met illustraties en filmpjes die passen bij de leeftijd van je kind. Je kind speelt en leert met de leukste spelletjes, zoals memory of puzzels.

Ontdek. Speel. Leer.

Peuters & kleuters

Met de educatieve quizzen van Squla kan je nieuwsgierige peuter of kleuter zelfstandig spelen en leren tegelijk. Veilig én verantwoord. Stimuleer hun ontwikkeling en laat ze alvast kennismaken met letters, cijfers en de wereld!

Groep 3 t/m 6

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom oefen je op Squla met leuke quizzen en games de lesstof van school. Niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Of je kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo wordt leren leuk!

Groep 7 & 8

Nog even en je kind gaat naar de middelbare school. Tijd om de onderwerpen van de afgelopen jaren nog eens op te halen! En om je voor te bereiden op de toetsen. Zo helpt Squla je kind in deze spannende schooljaren.

Lees meer op squla.nl

Bijna 50% korting op Squla-jaarabonnement

Ouders en gastouders van 4Kids profiteren nu van een unieke aanbieding: bijna 50% korting op een Squla jaarabonnement. Dit zijn de voorwaarden:

  • Prijs per lidmaatschap is € 55,- per kind per jaar* (i.p.v. € 105);
  • Het lidmaatschap duurt 12 maanden en gaat in zodra je je code activeert;
  • Je ontvangt een activatiecode nadat je de factuur aan 4Kids hebt voldaan.
  • Het lidmaatschap is kind-gebonden en kan dus zowel bij de ouder als bij de gastouder gespeeld worden.
  • Er kunnen meerdere kind-gebonden lidmaatschappen per gezin afgesloten worden.
  • Deze aanbieding is alleen van toepassing wanneer je een overeenkomst met 4Kids hebt.

* Heb je al een lidmaatschap bij Squla? Dan kan deze helaas niet omgezet worden naar het actietarief. Natuurlijk kun je na het verlopen van je lidmaatschap wel gebruik maken van het actietarief. Daarbij behoud je je eigen account, zodat scores bewaard blijven.

Abonnement bestellen

Wil je gebruik maken van deze unieke aanbieding? Klik dan op onderstaande knop om een abonnement te bestellen.

Abonnement bestellen