Kinder-EHBO Zwolle

De cursus Kinder-EHBO in Zwolle is interessant voor iedereen die te maken heeft met kinderen. Ongevallen met kinderen liggen altijd op de loer. Zij zijn actief en zien niet altijd de gevaren. Een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje en dan kan adequaat handelen van levensbelang zijn. Tijdens de 4Kids cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) leert u doeltreffend te handelen.

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Zwolle?

Wat te doen wanneer een kind een brandwond heeft, een vinger tussen de deur krijgt of dreigt te stikken? Volg de cursus EHAK en u leert hoe u het beste kunt optreden in dit soort situaties. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Leren doet u het beste door te doen, daarom bestaat de cursus Eerste Hulp aan Kinderen uit een praktijk- en theoriegedeelte. Door de cursus Kinder-EHBO in Zwolle te volgen, voorkomt u pijn bij kinderen en in sommige gevallen kunt u zelfs levens redden! Genoeg redenen om de cursus Eerste Hulp aan Kinderen te volgen toch?

Interessant en leerzaam, dat is de cursus Eerste Hulp aan Kinderen!

Bij 4Kids is het mogelijk om de cursus Kinder-EHBO in Zwolle als individu of als groep te volgen. De cursus wordt verzorgd door erkende trainers van het Rode Kruis. Zij beschikken over veel (praktijk)ervaring. Onder andere de volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld : reanimatie, verwondingen, verband aanleggen, vergiftigingen en het herkennen van mogelijke complicaties bij kinderen. De cursus EHAK is interessant en vooral ontzettend leerzaam!

Contactgegevens voor Kinder-EHBO in Zwolle

Na het succesvol afronden van zowel het praktijk- als theoriegedeelte ontvangt u het tweejarig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Wilt u het certificaat behalen? Of een herhalingscursus EHAK in Zwolle volgen? Schrijf u dan in voor één van de onderstaande data. 4Kids geeft, indien u met een groep mensen wilt deelnemen, ook cursussen op locatie. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl. Wilt u zich direct inschrijven? Ook dat is mogelijk. Aanmelden voor de 4Kids cursus Kinder-EHBO in Zwolle kan door hieronder een cursusdatum te kiezen.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Zwolle:

Datum Tijdstip
28-10-2022 09:00 - 17:00