Kinder-EHBO Voorburg

Gaat u de cursus Kinder-EHBO in Voorburg volgen? Verstandig, want voorkomen is beter dan genezen! De 4Kids cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) besteedt daarom veel aandacht aan het geven van preventietips. En gaat het toch een keer mis? Dan heeft u bij ons geleerd hoe u veel pijn bij kinderen voorkomt en in sommige gevallen zelfs levens kunt redden!

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Voorburg?

Wat te doen wanneer een kind buiten bewustzijn is, een snijwond heeft of iets verkeerds heeft doorgeslikt? Geen paniek! Tijdens de 4Kids cursus Eerste Hulp aan Kinderen leert u doeltreffend te handelen. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Er komen tijdens de cursus Kinder-EHBO in Voorburg diverse onderwerpen aan bod. Interessante onderwerpen die u in staat stellen efficiënt en doortastend te handelen bij ongevallen. Naast kennisoverdracht, wordt er tijdens de cursus EHAK veel tijd besteed aan praktische oefeningen. U past de opgedane kennis dus meteen toe in de praktijk! Wanneer u voor zowel het theorie- als praktijkgedeelte bent geslaagd, ontvangt u het tweejarig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

De cursus Eerste Hulp aan Kinderen op locatie

4Kids biedt jaarlijks meerdere cursussen Kinder-EHBO aan in Voorburg. Benieuwd wanneer wij de eerstvolgende cursus geven? Bekijk dan onderaan deze pagina de cursusdata. Volgt u liever de cursus EHAK bij u op locatie in Voorburg? Geen probleem! Onze ervaren en erkende trainers van het Rode Kruis verzorgen, indien u met een groep mensen wilt deelnemen, de cursus Eerste Hulp aan Kinderen bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens voor Kinder-EHBO Eindhoven

Wilt u samen met uw collega’s, vrienden of vrijwilligers de cursus EHAK in Voorburg volgen?  Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met 4Kids. U kunt ons bereiken via 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of via cursus@4kids.nl.  Wij hebben al veel cursussen verzorgd voor mensen die op zoek waren naar een cursus Kinder-EHBO in Voorburg!

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Voorburg:

Datum Tijdstip
04-02-2022 09:00 - 17:00