Kinder-EHBO Utrecht

De cursus Kinder-EHBO in Utrecht is bedoeld voor mensen die zowel beroepsmatig als privé te maken hebben met kinderen en willen leren hoe te handelen bij ongevallen. Het maakt niet uit of u (groot)ouder, gastouder, leerkracht of een medewerkster van de kinderopvang bent. De 4Kids cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) in Utrecht is er voor iedereen. Dus ook voor u!

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Utrecht?

Wat te doen wanneer een kind een vinger tussen de deur krijgt, buiten bewustzijn raakt, van de trap valt of een brandwond heeft? Door het volgen van de cursus EHAK via 4Kids in Utrecht weet u hoe u moet handelen in dergelijk situaties. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Door de cursus Kinder-EHBO in Utrecht te volgen, voorkomt u mogelijk veel pijn bij kinderen en in sommige gevallen redt u zelfs levens. Wilt u dat 4Kids de cursus Kinder-EHBO in Utrecht op locatie komt geven? Geen probleem. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij 4Kids.

Tweejarig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen

De cursus Kinder-EHBO in Utrecht duurt één dag en bestaat uit zowel een praktijk- als theoriegedeelte. U past de opgedane kennis meteen toe. De cursus wordt gegeven door zeer ervaren en erkende trainers van het Rode Kruis. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Het certificaat is twee jaar geldig. Voorkom dat uw certificaat niet meer geldig is en volg binnen twee jaar een herhalingscursus.

Contactgegevens voor Kinder-EHBO in Utrecht

Wilt u de cursus Kinder-EHBO in Utrecht graag volgen? Schrijf u dan in voor één van de onderstaande data. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan tijdens werkdagen contact met ons op via 0572 - 34 10 00 (keuze 3) of stuur een e-mail naar cursus@4kids.nl. Wij vertellen u graag meer over de cursus Kinder-EHBO in Utrecht.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Utrecht:

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.