Kinder-EHBO Rotterdam

U wilt de cursus Kinder-EHBO in Rotterdam volgen? Dat is een goede keuze! Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. En dan is het in de eerste paar minuten na een ongeval van groot belang om te weten wat u moet doen. Door juist te handelen voorkomt u pijn en kunt in sommige gevallen zelfs levens redden. Volg daarom de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) in Rotterdam bij 4Kids.

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Rotterdam?

Wat te doen wanneer een kind een koortsstuip heeft, zich verslikt in een snoepje of een brandwond heeft? Geen paniek! Tijdens de cursus EHAK in Rotterdam leert u hoe u het beste kunt handelen in deze en andere situaties. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Voorkomen is beter dan genezen. De cursus Kinder-EHBO in Rotterdam besteedt daarom veel aandacht aan het geven van preventietips. Bij 4Kids is het mogelijk om de cursus als individu te volgen, maar daarnaast verzorgen wij ook cursussen voor groepen op locatie door heel Nederland. Ook in de prachtige havenstad Rotterdam!

Volg de cursus Eerste Hulp aan Kinderen in één dag


De cursus Kinder-EHBO in Rotterdam duurt één dag en bestaat uit zowel een praktijk- als theoriegedeelte. Wat u leert tijdens het theoriegedeelte? Hier leert u wat te doen bij brandwonden, snijwonden, vergiftigingen en meer. Tijdens het praktijkgedeelte leert u de belangrijkste levensreddende handelingen. Denk hierbij aan reanimatie, verband aanleggen en hoe om te gaan met een kind dat buiten bewustzijn is. Interessant en vooral leerzaam!

Contactgegevens voor Kinder-EHBO in Rotterdam

Wilt u graag de cursus Eerste Hulp aan Kinderen volgen in Rotterdam? Schrijf u dan in bij 4Kids. Onze trainers zijn zeer ervaren en erkende trainers van het Rode Kruis. Wilt u nog wat meer informatie ontvangen over Kinder-EHBO in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken via 0572 - 34 10 00 [keuze 3]  of een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl. Wij hebben al veel cursussen verzorgd voor mensen die op zoek waren naar een cursus Kinder-EHBO in Rotterdam.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Rotterdam:

Datum Tijdstip
10-11-2021 09:00 - 17:00
01-12-2021 09:00 - 17:00
11-02-2022 09:00 - 17:00
11-03-2022 09:00 - 17:00