Kinder-EHBO Groningen

Door het volgen van een cursus Kinder-EHBO in Groningen weet u wat u kunt doen wanneer een kind iets overkomt. Van kleine ongelukjes tot levensbedreigende gevallen. Deze cursus is geschikt voor een ieder met kinderen in zijn of haar omgeving. Of u nu ouder, gastouder of leerkracht bent, met behulp van de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) weet u hoe u moet handelen in geval van ongelukken bij kinderen.

Kinder-EHBO in Groningen: de cursus

Er gebeuren jaarlijks tienduizenden ongelukken waarbij een kind op de spoedeisende hulp belandt. Met behulp van de cursus Kinder-EHBO in Groningen, kunt u de schade beperken. U leert namelijk precies wat u kunt doen bij diverse ongelukken, zodat u snel eerste hulp kunt verlenen. Omdat eerste hulp aan kinderen andere inzichten vereist dan eerste hulp aan volwassenen, bieden wij een de cursus Eerste Hulp aan Kinderen aan. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Wat te doen als een kind bewusteloos raakt? Of een vervelende wond overhoudt aan een valpartij? Na de cursus EHAK heeft u hier inzicht in gekregen en kunt u snel en adequaat optreden.

Binnen één dag in het bezit van een certificaat

De cursus Kinder-EHBO in Groningen kunt u zowel individueel als in groepsverband volgen. Wilt u de cursus als groep volgen? Dan verzorgen wij door heel Nederland ook cursussen op locatie. Tijdens de cursus wordt u begeleid door ervaren en erkende coaches van het Rode Kruis. Binnen één dag bent u bijgeschoold op zowel theoretisch gebied als praktisch gebied. U ontvangt hierna een certificaat dat twee jaar geldig is. Wilt u uw certificaat behouden? Dan is het verstandig om elke twee jaar een herhalingscursus te volgen. Ook voor de herhalingscursus Kinder-EHBO bij Groningen kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens voor Kinder-EHBO in Groningen

Wilt u juist kunnen handelen bij ongevallen met behulp van een cursus Kinder-EHBO Groningen? Schrijf u dan in voor een cursus op onderstaande beschikbare data. Wilt u eerst meer informatie over de cursus EHAK ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of stuur een e-mail naar cursus@4kids.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de cursus Kinder-EHBO in Groningen.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Groningen:

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.