Kinder-EHBO Eindhoven

De cursus Kinder-EHBO in Eindhoven is geschikt voor iedereen die met kinderen omgaat, zoals (groot)ouders, gastouders, leerkrachten of pedagogisch medewerkers. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar hoe handelt u nu het beste bij ongevallen? De 4Kids cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) leert u hoe u moet handelen, zowel bij kleine ongelukjes als in ernstige situaties.

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Eindhoven?

Wat te doen wanneer een kind een nare wond heeft, iets verkeerds doorslikt of een lichaamsdeel breekt? Dat leert u tijdens de cursus EHAK in Eindhoven. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Na het volgen van de cursus Kinder-EHBO in Eindhoven heeft u voldoende kennis in huis om kordaat op te treden. Bij 4Kids kunt u de cursus Eerste Hulp aan Kinderen als individu of als groep volgen. Daarnaast verzorgen wij, indien u met een groep mensen wilt deelnemen, cursussen op locatie. Dat doen wij door heel Nederland, dus ook bij u in Eindhoven!

Volg de cursus Eerste Hulp aan Kinderen in één dag

De cursus Kinder-EHBO in Eindhoven wordt verzorgd door ervaren en erkende trainers van het Rode Kruis. Zij behandelen het theorie- en praktijkgedeelte in één dag. Het certificaat dat u na het succesvol afronden van de cursus ontvangt, is twee jaar geldig. Dat betekent dat u om de twee jaar een herhalingscursus moet volgen om uw certificaat te behouden. Ook voor een herhalingscursus EHAK bent u bij 4Kids aan het juiste adres!

Contactgegevens voor Kinder-EHBO Eindhoven

Kleine ongelukjes zijn bijna niet te voorkomen. Vooral niet bij kinderen, want die zien geen gevaar. Het is essentieel om bij ongevallen juist te handelen. Wilt u daarom de cursus Eerste Hulp aan Kinderen volgen? Schrijf u dan in voor één van de onderstaande data. Ontvangt u graag wat meer informatie over de cursus EHAK? Neem dan vrijblijvend contact op met 4Kids. Dat kan door te bellen naar 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of een e-mail te sturen naar cursus@4kids.nl. Door de cursus Kinder-EHBO in Eindhoven te volgen, voorkomt u veel pijn bij kinderen en in sommige gevallen redt u zelfs levens!

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Eindhoven:

Datum Tijdstip
28-09-2022 09:00 - 17:00