Kinder-EHBO Arnhem

Leuk en leerzaam, dat is de cursus Kinder-EHBO in Arnhem! Er worden tijdens de cursus veel verschillende en belangrijke onderwerpen behandeld. Niet alleen de onderwerpen, maar ook de opzet is afwisselend. De cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) in Arnhem bij 4Kids bestaat namelijk uit een theorie- en praktijkgedeelte. Wij brengen de opgedane kennis dus direct in de praktijk.

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Arnhem?

Wat te doen wanneer een kind een allergische reactie krijgt, hoofdletsel of een epileptische aanval heeft? Geen paniek! Tijdens de cursus EHAK in Arnhem leert u wat u moet doen wanneer zo’n situatie zich voordoet. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

U kunt de cursus Eerste Hulp aan Kinderen in Arnhem als individu volgen via 4Kids. Ook verzorgen wij, indien u met een groep mensen wilt deelnemen, EHAK cursussen in Arnhem op (uw) locatie.

Tweejarig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen

De cursus Kinder-EHBO in Arnhem duurt één dag en wordt verzorgd door erkende trainers van het Rode Kruis. Zij beschikken over veel (praktijk)ervaring. Bent u geslaagd voor het theorie- en praktijkgedeelte? Dan ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Het certificaat is twee jaar geldig. Voorkom dat uw certificaat niet meer geldig is en volg binnen twee jaar een herhalingscursus.

Contactgegevens voor Kinder-EHBO in Arnhem

4Kids biedt jaarlijks meerdere cursussen Kinder-EHBO aan in Arnhem. Ook kunnen onze trainers langskomen op uw locatie in Arnhem, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Aanmelden bij 4Kids kan door hieronder een cursusdatum te kiezen. Wanneer u meer informatie over de cursus Kinder-EHBO in Arnhem wilt, neemt u contact met ons op via 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of stuurt u een e-mail naar cursus@4kids.nl.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Arnhem:

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.