Kinder-EHBO Amstelveen

De cursus Kinder-EHBO in Amstelveen is een aanrader voor mensen die beroepsmatig of privé veel te maken hebben met kinderen. Kinderen onderzoeken namelijk de wereld om zich heen, maar daarbij zien ze geen gevaar. Vooral in en om het huis gebeuren er jaarlijks veel ongelukken met kinderen. Het is van levensbelang om direct na een ongeluk de juiste hulp te bieden. U kunt dan veel pijn bij kinderen voorkomen en in sommige gevallen kunt u zelfs levens redden.

Waarom de cursus Kinder-EHBO in Amstelveen?

Wat te doen wanneer een kind iets verkeerds inslikt, kokend water over zich heen krijgt of vervelend komt te vallen? Geen paniek! Tijdens de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) in Amstelveen leert u u efficiënt en doortastend op te treden in dit soort situaties. Bij 4Kids krijgt u inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

Naast de kennisoverdracht, wordt er tijdens de cursus veel tijd besteed aan praktische oefeningen. Na afloop van de cursus kunt u de belangrijkste levensreddende handelingen toepassen. Genoeg redenen om de cursus EHAK in Amstelveen te volgen.

Volg de cursus Eerste Hulp aan Kinderen in één dag

De cursus Kinder-EHBO in Amstelveen wordt verzorgd door erkende trainers van het Rode Kruis. In één dag wordt zowel het theorie- als praktijkgedeelte behandeld. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Het certificaat is twee jaar geldig.4Kids kan de cursus Kinder-EHBO in Amstelveen ook op uw locatie geven.

Vraag (via onderstaande contactgegevens) naar de mogelijkheden.

Contactgegevens cursus Kinder-EHBO in Amstelveen

De cursus EHAK wordt door veel (groot)ouders, gastouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers in Amstelveen gevolgd. Wilt u de cursus ook volgen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0572 - 34 10 00 (keuze 3) of stuur een e-mail naar cursus@4kids.nl. Volg de cursus Kinder-EHBO in Amstelveen en weet hoe u moet handelen bij ongevallen.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Amstelveen:

Datum Tijdstip
26-11-2021 09:00 - 17:00
01-12-2021 00:00 - 17:00
21-01-2022 09:00 - 17:00