Kinder-EHBO Almere

De cursus Kinder-EHBO in Almere is erg waardevol voor iedereen met kinderen in zijn of haar directe omgeving. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen. Toch kan het soms lastig zijn om dan snel en adequaat te handelen. Wat moet u bijvoorbeeld doen bij verstikking? Of wanneer een kind bewusteloos is? Dat, maar ook minder ernstige hulpverlening als het aanleggen van verband, leert u tijdens de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) van 4Kids.

EHAK certificaat binnen één dag

Sommige handelingen bij kinderen zijn anders dan bij volwassenen. Daarom vraagt eerste hulp bij kinderen wat extra kennis. Deze kennis kunt u op doen bij de cursus Kinder-EHBO in Almere. Wanneer u weet hoe u moet handelen in bepaalde situaties, kunt u eventuele schade in de meeste gevallen beperken. Ook leert u hoe u ongevallen kunt voorkomen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

De cursus duurt één dag. Een ervaren en erkende trainer van het Rode Kruis leert u hoe u de theorie die u tijdens deze cursus hebt opgedaan, in de praktijk kunt brengen. Na deze dag heeft u de cursus Kinder-EHBO Almere succesvol afgesloten. U kunt de cursus EHAK zowel individueel als met een groep volgen. Voor groepen zoals leerkrachten of gastouders komen wij ook op locatie. Dat doen wij in heel Nederland, dus ook in Almere!

Herhalingscursus Kinder-EHBO in Almere

Na het succesvol afronden van de cursus Kinder-EHBO in Almere, ontvangt u een certificaat. Wilt u uw certificering behouden? Dan is het raadzaam om elke twee jaar een herhalingscursus te volgen. Het certificaat heeft namelijk een geldigheidsduur van twee jaar. Ook voor de Kinder-EHBO herhalingscursus in Almere bent u bij 4Kids aan het juiste adres.

Een cursus Kinder-EHBO in Almere volgen?

Wilt u ook weten wat te toen bij ongevallen met kinderen en bent u geïnteresseerd in de cursus EHAK van 4Kids? Schrijf u dan in voor een van de onderstaande cursusdata. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust via 0572 - 34 10 00 [keuze 3] of cursus@4kids.nl. De cursus Kinder-EHBO in Almere werd al met succes door veel (groot)ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en gastouders gevolgd!

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Almere:

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.