Kinder-EHBO Almelo

U bent geïnteresseerd in de Kinder-EHBO cursus in Almelo? Met de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) weet u binnen één dag hoe u kunt handelen wat betreft ongelukken bij kinderen. Dit is nodig, want er gebeuren jaarlijks tienduizenden ongelukken met kinderen. Bent u als ouder, opa of oma, gastouder of leerkracht in het bezit van het EHAK certificaat, dan kunt u de kans op pijn of een ernstige afloop vaak verminderen.

Weet hoe u moet handelen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat te doen als een kind iets verkeerds inslikt, een arm breekt of hete thee over zich heen krijgt? Bij de cursus Kinder-EHBO in Almelo krijgt u hier inzicht in. Met behulp van een ervaren medewerker van het Rode Kruis kunt u binnen één dag de cursus afronden. Na de cursus heeft u alle benodigde kennis opgedaan om snel en juist te handelen in het geval van ongevallen. Wellicht heeft u al een EHBO cursus gevolgd. Toch is het raadzaam om voor kinderen een speciale EHAK cursus te volgen. Enkele handelingen zijn bij kinderen namelijk anders dan bij volwassenen. De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de cursus Kinder-EHBO in Almelo:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij huidwonden.

De cursus bestaat uit zowel een theorie- als praktijkgedeelte.

Kinder-EHBO Almelo: voor individu’s en groepen

4Kids verzorgt de cursus Kinder-EHBO in Almelo voor zowel individu’s als groepen. Mocht u de cursus met een groep collega’s, vrienden of familieleden willen volgen, dan geven wij deze cursus ook op locatie. Wanneer u de cursus heeft afgerond, ontvangt u een certificaat dat twee jaar geldig is. Wilt u de geldigheid verlengen, dan kunt u om de twee jaar een herhalingscursus volgen. Deze herhalingscursus kunt u ook bij 4Kids volgen.

Een cursus Kinder-EHBO in Almere volgen?

Wilt u meer informatie over de cursus Kinder-EHBO in Almelo? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0572 - 34 10 00 [keuze 3]. U kunt ook een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl. Weet hoe u moet handelen door een cursus Kinder-EHBO in Almelo te volgen.

Cursusdata

De cursus kinder-EHBO wordt op de volgende data gehouden in Almelo:

Datum Tijdstip
18-11-2022 09:00 - 17:00