Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Zoetermeer - Gastouder Naomi

Gastouder Naomi

Profiel geplaatst op 17 februari 2021
4Kids Relatienummer 2209905

Naomi Huizer - Het Clubhuis

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Minder dan 1 jaar
 • Opvangtarief: € 5,50
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   EHBO

Naomi Huizer - Het Clubhuis

Ik heb vanaf Feb 2021 1 plek vrij voor een kindje vanaf 0 t/m 4 op maandag, woensdag, en vrijdag.

Hallo. Ik wil mijzelf alvast even voorstellen.

Ik ben Naomi (34) getrouwd met Joris. Wij zijn de trotse ouders van Joshua (7) en Ruby (5). Wij zijn een tweetalige gezin. ‘Engels gebruik je als iemand geen Nederlands verstaat, je kan toch Nederlands met Mama praten’ aldus Joshua (tegen zijn zusje, die graag haar Engels wil oefenen). Ik ben 8 jaar geleden vanuit Engeland naar Nederlands verhuisd – voor de liefde. De laatste 8 jaar heb ik me vooral bezig gehouden met de opvoeding van mijn 2 kindjes en de Nederlandse taal te leren. Dit heb ik met enthousiasme bij PIËZO gedaan en ook heb ik daar vrijwilligerswerk als kinderoppas gedaan. Ik pas regelmatig op kinderen van vriendinnen. Ik hou van creatieve activiteiten, lezen en muziek. Ik ben zorgzaam, behulpzaam en tolerant.

Mijn achtergrond-

Ik ben de oudste van 8 kinderen. Mijn jongste broer is 15 jaar. Hier groeide mijn passie voor jongere kinderen. Ik hielp mijn moeder graag met de kleintjes. Ik ging pedagogie studeren en meteen aan het  werk. Mijn diploma is door DUO erkend en gewaardeerd door IDW tot beroepsonderwijs niveau 3 (MBO).  Ik werkte als au pair voor een gezin die 3 kindjes onder de 3 jaar hadden. Later heb ik  o.a. bij een peuterspeelzaal gewerkt en op een school met kinderen tot 5 jaar. De leukste baan die ik had was samenwerken met een gastouder als haar assistent. Nu is mijn voorkeur om met kleine groepjes kinderen te werken. Je kan meer aandacht besteden aan elk kind en ze krijgen het gevoel van thuiszijn. Het was ook leuk om uitjes te doen naar bijv. bibliotheek en kinderboerderij. Ik heb 10 jaar ervaring op die werkplekken en veel ervaring thuis.

Wat ik kan jouw kindjes aanbieden-

We hebben een grote woonkamer die helemaal voor kinderen is ingericht (de salontafel wordt graag gebruikt als treintafel of bouwplaats voor duplo). We hebben een tuin en ook aardig wat keuze  aan speeltuinen in de wijk. We hebben speelgoed voor alle leeftijden. Ik ben van 07.00uur -19.00uur open zijn ma t/m vr. Ik kan kinderen niet naar school brengen en ophalen tenzij ze op IKC Noordeinde zitten. Ik vind een vast dagritme en gezond eten belangrijk voor kinderen. Ik vind het leuk om ze de wereld te laten ontdekken d.m.v. thema’s, en verzin leuke uitdagingen om te ontwikkelen. Ik stimuleer hun talenten. Ik zorg voor de volgende 6 onderwerpen – Taal: d.m.v. boeken kijken, muziek, enz. Lichamelijke ontwikkeling: d.m.v. bewegen, Persoonlijke, Sociale en Emotionele ontwikkeling: o.a. normen en warden, de wereld ontdekken: o.a. buiten gaan, boeken kijken, creatieve activiteiten, Creativiteit en Probleem oplossen en Rekenen: o.a. vormen, kleren, tellen, puzzel

Verder cursussen–

S.E.N Supporting Children Learning English as an additional Language & Early Language Development

Makaton beginners workshop 1 t/m 4 – gebaren taal voor kinderen

Health & Nutrition

Observation, Assessment, & Planning

Training in the EYFS (Early Learning Foundation Stages) vanaf geboorte t/m 5

Algemeen
 • Naam: Naomi
 • Leeftijd: 35 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Zoetermeer
 • Wijk: Noordhove

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

  Terug naar zoekresultaten