Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Zoetermeer - Krizy Day Care

Krizy Day Care

Profiel geplaatst op 11 februari 2021
4Kids Relatienummer 2096862

Gediplomeerd VVE Gastouder (Krizy Day Care)

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Nee
 • Ervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opvangtarief: € 6,00
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Werkt met VVE Piramide
 •   Werkt met kindvolgsysteem
 •   EHBO voor kinderen

Gediplomeerd VVE Gastouder (Krizy Day Care)

Beste ouders/verzorger(s),

Mijn naam is Kristine. Ik ben werkzaam als gastouder in de wijk Meerzicht (Zoetermeer). Over mezelf kan ik zeggen dat ik erg enthousiast ben en dat ik in de loop der jaren veel ervaring heb opgedaan met mijn werk als gastouder. Ik werk samen met VVE Piramide (spelend onderwijsprogramma) dat doe ik door middel van verschillende thema's toe te passen. Ook ben ik in bezit van een geldige EHBO diploma.

Op dit moment zijn de kinderen die ik oppas in de leeftijdscategorie tussen 0 en 4 jaar oud. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat mijn gastkinderen een deel uitmaken in mijn gezinsleven, zodat ze zich thuis voelen door mee te draaien in het gezinsleven. Ik probeer mijn gastkinderen zoveel mogelijk de normen en waardes mee te geven tijdens de opvanguren. Ook wil ik ze een stabiele en consequente opvang aanbieden.

De kinderen moeten het fijn, leuk en moeten zichzelf kunnen zijn, zodat zij zelfstandig en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Zelf ben ik een voorstander om open en eerlijk te zijn tegen mijn gastkinderen en ook naar de ouders. Vaak ben ik met de kinderen buiten te vinden, op de kinderboerderij, samen wandelen of samen rondfietsen met de bakfiets. Mocht het vies weer zijn blijven we binnen en doen we activiteiten binnenshuis zoals: knutselen, samen zingen, boekje lezen of spelletjes.

Ik ben werkzaam van maandag dinsdag,donderdag en vrijdag . De dagen en tijden kunnen wij samen bespreken. Heeft u intresse, dan zie ik uw reactie graag tegemoet per direct heb ik weer plaats voor nieuwe kindjes .

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met mij of met 4kids gastouderbureau.

Met vriendelijke groet,

Kristine

Algemeen
 • Naam: Kristine
 • Leeftijd: 45 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Zoetermeer
 • Wijk: Meerzicht
Afgeronde cursussen
 • Ehbo voor kinderen
 • Kennismaken met de 6 interactievaardigheden
 • Kindermishandeling
 • VVE Piramide voor Gastouders

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 9,9 (6 recensies)

Topper
door Marsha de Best op 9 nov 2020

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Kristine is een onwijs lieve vrouw en heel flexibel.
Onze zoon gaat al 2,5 jaar met heel veel plezier naar haar toe

Krizy day care
door Arjan ‘s Gravendijk op 5 nov 2020

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Wij hebben ruim een jaar opvang afgenomen bij kristine voor onze dochter. Ze ging hier altijd met zoveel plezier naartoe, ze rende bijna naar binnen zonder afscheid te nemen. Omdat wij zijn verhuist hebben we een nieuwe opvang moeten zoeken.
Via whatsapp hadden we direct contact waar we altijd heel snel antwoord kregen. Het is een gezellige kleine groep met genoeg activiteiten en een grote tuin waar de kinderen de hele zomer in kunnen spelen. Ook konden we om advies vragen over hoe we beter met bepaalde kwaaltjes om konden gaan zoals rode billen, snotneuzen en dergelijke.
Samengevat, erg professioneel, persoonlijk en staat altijd voor je klaar. Wij gaan Kristine en de andere kinderen missen!

Thankfull
door Ekavana Jauhari op 7 okt 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

I was really thankfull and satisfied for her time to take care of my daughter. Was informative, flexible, and caring. Really happy for her service.

Gastouder
door Darya op 17 apr 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Toen ik op zoek was naar een gastouder wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Toen wij bij Kristine gingen kijken was het een warm welkom. Alles werd netjes beantwoord en de sfeer van de spelende kindjes was er goed zichtbaar. Mijn zoon gaat nu al iets meer dan 2 jaar naar Kristine toe en hij kijkt er ook echt naar uit. Het onderlinge contact met Kristine verloopt ook goed. Als ik of mijn man onze zoon op komen halen dan horen wij altijd hoe de dag is gegaan.Daarnaast schrijft zij ook altijd het schriftje van mijn zoon,zodat wij ook met hem terug kunnen kijken op de dag.
In verband met werk kan ik soms wat uitlopen,maar het is geen enkel probleem om hem later op te komen halen.
Ik ben blij dat wij gekozen hebben voor Kristine en ik raad haar ook zeker aan voor andere die opzoek zijn naar een gastouder met een huiselijke sfeer.

Fijne opvang voor onze dochtertjes
door Jeannette van Rooyen op 16 apr 2019

Opvang 4.5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 4.5 sterren

Wij zijn erg blij met de opvang voor onze dochters. Kristine is een lieve gastouder die goed ziet wat er in de kindjes omgaat. Onze dochters voelen zich echt thuis bij haar en er is een overvloed aan speelgoed en een mooie tuin waar zomers in gespeeld wordt.
Communicatie is altijd heel duidelijk en Kristine schrijft zelfs dagelijks in de schriftjes wat de kinderen hebben gegeten en gedaan. Echt een tweede 'thuis' voor onze kinderen!

Zeer tevreden
door Micha Wensveen op 14 feb 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Mijn dochter is 1,5 jaar bij Kristine geweest (ze gaat nu naar school).
Ze is altijd met veel plezier naar de opvang gegaan.

Kristine doet leuke creative dingen met de kinderen. Denk aan knutselen voor moederdag, met een herstthema, sinterklaas etc.
Maar ook gaan de kinderen vaak naar buiten. Niet alleen in de tuin, maar ook naar de kinderboerderij. Dus genoeg afwisseling.

De communicatie is uitstekend. Regelmatig ontvangen we foto' via de whatsapp.
Ik kan Kristine van harte aanbevelen voor de opvang van uw kind. Hij/Zij is daar in goede handen.

  Terug naar zoekresultaten