gastouder Lemmer - Gastouder Marlies
  • Relatienummer 2086381
  • Gastouder Marlies
  • Marlies, 47 jaar
  • Lemmer
 Stuur een bericht
Over de opvang
LRK Geregistreerd
Locatie Bij gastouder
Flexibel Nee
Leeftijden 0-1 jaar 1-4 jaar
Mijn werkdagen
ma di wo do vr za zo
ochtend - -
middag - -
avond - - - - - - -
nacht - - - - - - -
= beschikbaar   = werkdagen

Lieve zorgzame gastouder in lemmer

Ik ben Marlies Oostdijk-Piso, moeder van 2 hele lieve jongens van 16 en 19, Ik vind het heerlijk om te wandelen, knutselen, liedjes zingen en ik heb een grote tuin om heerlijk in te spelen. Er is ook genoeg ruimte in huis om te spelen. Dus ben je op zoek naar een lieve gastouder dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb op dit moment weer plaats voor een baby  Gastouder werkt al jaren samen met 4kids en heeft goede referenties.
Mijn pluspunten
  Geregistreerd in het LRK
  Werkt met KIKI
Foto's

Locatie is een benadering en niet het exacte adres

Reviews
4 sterren (2 reviews)

Gastouder Marlies
5 april 2016 - Liesbeth Riemersma

Opvang 4.5 sterren
Communicatie 4.5 sterren
Locatie 4.5 sterren

Marlies is een ervaren gastouder. Consequent en erg lief voor de kinderen. Er is duidelijkheid en de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Er wordt veel getekend/knutselen/kleien en gespeeld. Zodra het kan mogen de kinderen ook lekker buiten spelen. Met andere woorden, een lieve oppas voor de kinderen. Het contact tussen gastouder en ouder is ook goed en we worden goed op de hoogte gehouden van de dagelijkse gang van zaken.

Lieve, flexibele, meedenkende gastouder!
19 juni 2016 - J. Zijlstra

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Onze 2 zoontjes komen al vanaf dat ze 12 weken zijn bij Marlies. Ze worden behandeld alsof het haar eigen kindjes zijn en volledig opgenomen in het gezin. Haar 2 oudere kinderen zijn lief voor ze en spelen ook wel met ze, vaak even voetballen in de tuin. Marlies is lief en zorgzaam. Ze is flexibel en denkt mee. Als ik moet overwerken of laat ben is dat nooit een probleem. De mannetjes krijgen eten en worden liefdevol verzorgd. Daarnaast is ze schoon en consequent. Ook helpt ze mee in hun persoonlijke ontwikkeling. Boekjes lezen enz. Kortom een hele lieve, leuke gastouder waar je op kunt bouwen!