Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Garnwerd - Gastouderopvang Het Zilveren Hart

Gastouderopvang Het Zilveren Hart

Profiel geplaatst op 26 november 2019
4Kids Relatienummer 2101307

Liefdevolle, ervaren & betrouwbare gastouder in Garnwerd

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,50
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Docent Babymassage, Kinderyoga
 •   Betrouwbaar & Sensitief!

Liefdevolle, ervaren & betrouwbare gastouder in Garnwerd

Ik ben een gelukkige getrouwde vrouw en mama (zoontje oktober '17 en november '18) van 33 jaar. 
Sinds oktober '18 wonen wij in Garnwerd, in een ruime woning met grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen!

Dus wonen jullie in Garnwerd of in 1 van de omliggende dorpen (Feerwerd, Ezinge, Saaksum, Aduarderzijl, Oldehove, Oostum, Winsum, Sauwerd, Adorp etc.) en zijn jullie op zoek naar een gastouder? Kom gezellig langs voor een kennismaking! 

Inmiddels heb ik 15 jaar gastouder-ervaring en met erg veel plezier ruim 30 baby's & peuters opgevangen.
Ik werk op de maandag, dinsdag en woensdag als gastouder voor kinderen van 0 tot 4 jaar en vang maximaal 4 kindjes per dag op.
Het ritme van de baby's en het ritme van de peuters worden op een natuurlijke manier verweven tot een gezamenlijk ritme zodat iedereen de rust/slaap krijgt als rust/slaap nodig is, maar er ook aandacht is voor beweging in de buitenlucht, stapels boekjes lezen, liedjes zingen, speelse educatieve/ontwikkelingsgerichte activiteiten, knuffelend ontspannen en natuurlijk gewoon lekker SPELEN & ONTDEKKEN.
Ik volg zo ver als mogelijk, de behoeften, ontwikkeling en interesses van het kind. Maar prikkel ze spelenderweg wel tot nieuwe uitdagingen en activiteiten.
Door mijn lidmaatschap van de speelotheek en bibliotheek zorg ik voor afwisselend en divers speel- en leesmateriaal.
Daarnaast volg ik zelf regelmatig trainingen en cursussen om mijn kennis actueel te houden.
Met de vraagouders onderhoud ik een heldere en open communicatie en dit word wederzijds als prettig ervaren.
Naast mijn werk als gastouder heb ik een eigen praktijk voor kinderen waarin ik massagecursussen, yogalessen, sherborne bewegingsspel en weerbaarheidstrainingen verzorg.
De kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 33 jaar levenservaring, 15 jaar gastouder-ervaring en 7 jaar praktijkervaring hebben mij gevormd tot een Betrokken, Persoonlijke & Professionele vrouw.
Nieuwsgierig geworden?
Kom gezellig een keer langs voor een kennismaking!

Per 1 oktober 2018 ga ik met zwangerschapsverlof.
Per 1 april 2019 ben ik weer beschikbaar voor kinderen vanaf 1 jaar.
Per 1 oktober 2019 heb ik weer een babyplek vrij.

 

Algemeen
 • Naam: Gieneke
 • Leeftijd: 34 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Garnwerd
Afgeronde opleidingen
 • Onderwijsassistent
 • Docent Kinderyoga & Yoga met je Kind
 • Docent Baby- & Peutermassage
 • Docent Sherborne Bewegingsspel
 • Docent Rots & Water weerbaarheidstraining

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

4.5 sterren

Gemiddelde beoording 9,3 (4 recensies)

Geweldige gastouder
door Stephanie op 19 apr 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Wegens omstandigheden die buiten ons en de gastouder lagen heeft onze 1 jarige dochter helaas niet lang bij de gastouder in de opvang kunnen zijn, maar wij vonden haar een geweldige gastouder, omdat ze oprecht dol is op kinderen, duidelijk een visie heeft, een warme persoonlijkheid, veel ervaring en ieder kind mag zichzelf bij haar zijn. Ze volgt de ontwikkeling en behoefte van het kind en biedt een veilige, gezellige en ondanks de drukte van de kindjes een rustige plek voor je kind. Ze gaat lekker met de kinderen naar buiten, knutselt met ze aan tafel, leest ze voor en speelt met ze op de vloer. Onze dochter was nogal eenkennig en voelde zich alleen veilig bij de gastouder op schoot of op de arm en daar ging de gastouder goed mee om. Het werd geaccepteerd en heel voorzichtig werd er aan gewerkt zodat onze dochter ook "los" van de gastouder durfde. We waren erg blij met deze gastouder!

Zeer betrokken gastouder!
door Leon Ketelaar op 28 jun 2016

Opvang 4.5 sterren
Communicatie 4.5 sterren
Locatie 4.5 sterren

Gieneke heeft echt aandacht voor de kinderen bij haar in de opvang. Ze is flexibel, geïnteresseerd, zorgzaam en het is makkelijk en prettig communiceren met haar.

Goede professionele gastouder.
door Ursela Fokkens op 27 mrt 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 3.5 sterren

Een enthousiaste gastouder die de kinderen goed aanvoelt, en weet wat de behoefte van de kinderen zijn. Tycho voelde zich erg veilig bij haar en ging met veel plezier heen. Ze is erg flexibel en bereid je tegemoed te komen op verschillende manieren. Flexibele uren, dat is een voordeel van een gastouder. Ze is een mede opvoeder die graag met de kinderen naar buiten of de bieb gaat. Een topgastouder! Helaas was bij ons de opvang niet stabiel door verschillende omstandigheden, er was 2 keer uitval voor een aantal maanden door waardoor we moesten uitwijken. Dit was overmacht, maar wel een nadeel als je kiest voor een gastouder ipv crèche. Voor ons was dat geen probleem door de grote kwaliteit die Gieneke bood van haar opvang. Ondanks de uitval kon je merken dat er een goede band was en bleef. Daar had ze alles aan gedaan, we gingen regelmatig even op de thee in die periode. We vinden het erg jammer dat ze geen kinderen boven de 4 opvangt, anders was Tycho langer gebleven.

Super gastouder met duidelijk ervaring
door Charlie Gestel op 23 mrt 2016

Opvang 4.5 sterren
Communicatie 4.5 sterren
Locatie 4.5 sterren

Mevrouw Nuijten is een super lieve gastouder die meebeweegt met het ritme van het kind. Ondanks dat de groep uit meerdere kindjes bestaat probeert ze zo veel mogelijk bij elk kind aan te sluiten en speelt ze in op zijn interesses en behoeften. Ook houdt ze ouders goed op de hoogte, is de communicatie altijd helder, heeft ze desgevraagd goede adviezen en is ze flexibel. Daarbij beschikt ze over een brede kennis van de ontwikkeling van het kind en past ze dit toe in haar gastouderschap.

  Terug naar zoekresultaten